"Бавовна" в Курській області РФ: три райони залишилися без світла

5 жовтня 2023, 08:20
Губернатор Курської області заявив, що безпілотники атакували об'єкти інфраструктури в Суджанському, Кореневському, Глушковському районах.
Круська область, Електрика
Частина Курської області РФ залишилася без електрики / Колаж: Главред, фото: УНІАН , t.me/gubernator_46

Рано вранці 5 жовтня в декількох районах Курської області РФ пролунали вибухи. У країні-агресорі заявили про атаку дронів на об'єкти інфраструктури.

Як передає російський Telegram-канал Shot, дрони-камікадзе завдали серію ударів по об'єктах інфраструктури в Суджанському, Кореневському, Глушківському районах Курської області РФ. Внаслідок ударів в районах є відключення електрики.

Повідомляється, що аварійні бригади вже приступили до відновлення електропостачання.

відео дня

Губернатор Курської області РФ Роман Старовойт також підтвердив у Telegram, що безпілотники атакували об'єкти інфраструктури в Суджанському, Кореневському, Глушківському районах.

Як повідомляв Главред, раніше співробітники СБУ влаштували жителям країни-агресора РФ в Курській області "блекаут" - була атакована електрична підстанція, до якої були підключені важливі військові об'єкти російської армії.

Також внаслідок удару безпілотників по військовому аеродрому "Халіно" у Курській області знищені офіцери авіаційного полку армії країни-агресора. Зазначається, що безпілотниками була атакована база 14-го гвардійського винищувального авіаційного полку ім. Жданова.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти