Шойгу "воскрес": у міноборони РФ показали дивний документ

26 березня 2022, 03:52
Володимир Зеленський зіронізував, що Сергій Шойгу вирушив до Чорнобаївки.
Путін, Шойгу
/ Reuters

Президент Володимир Зеленський відреагував на зникнення міністра оборони Росії Сергія Шойгу і припустив, що російський міністр відправився в Чорнобаївку, де українські захисники щодня знищують окупантів і ворожу техніку.

"Кажуть, кудись зник міністр оборони Росії... Цікаво, може, і він особисто захотів відвідати Чорнобаївку?",- зіронізував глава держави.

Разом з тим в міноборони РФ видали наказ про те, що до 30 березня необхідно щодня публікувати фото і текстові матеріали, з яких випливає, що Шойгу знаходиться на робочому місці і керує "спецоперацією в Україні".

відео дня

Звернемо увагу, що документ підписав тимчасово виконуючий обов'язки міністра оборони генерал армії Булгаков.

Шойгу 'воскрес': у міноборони РФ показали дивний документ

Що відомо про зникнення Сергія Шойгу

Нагадаємо, раніше ЗМІ помітили, що російський міністр оборони Сергій Шойгу вже 12 днів поспіль не з'являється на публіці. Останній раз в публічному просторі він "засвітився" 11 березня.

Шойгу з'являвся в російських новинах 11 березня, коли він зустрівся з турецьким колегою Хулусі Акмаром. Того ж дня Міноборони РФ розповідало, що міністр оборони країни-агресора відвідав Центральний військовий клінічний госпіталь імені Мандрика, де вручав нагороди російським окупантам за участь у війні в Україні.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти