У Макіївці знищили великий склад зброї росіян: Маляр розкрила деталі удару

6 липня 2023, 15:17
303
Українські військові знекровлюють окупантів нестачею боєприпасів та пального, яка стане фатальною них.
У Макіївці знищили великий склад зброї росіян: Маляр розкрила деталі удару
У Макіївці прилетіло по складах окупантів / Коллаж Главред, фото скриншот с видео

Заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр повідомила про успішний наступ Збройних сил України та розповіла деталі удару по складах окупантів у Макіївці.

"Щодня ЗСУ знаходить і знищує склади та логістичні вузли окупантів.Тільки за минулу добу знищено 6 складів боєприпасів на одному лише таврійському напрямку. Це наша відповідь на лобові штурми ворога", - зазначила Маляр у Telegram.

ЗСУ наносить ефективні та болючі точкові удари. Маляр зазначила, що такими діями українські військові знекровлюють окупантів, для яких нестача боєприпасів та пального стане фатальною.

відео дня

"Вже можу розповісти більше про влучання в Макіївці. Це яскравий приклад ефективної роботи українських артилеристів, які нанесли вогневе ураження, та аеророзвідників, котрі корегували удар. Знищено справді великий склад, де зберігалася значна кількість артилерійських снарядів та ракет для РСЗВ БМ-21 "ГРАД", - розкрила заступниця міністра оборони.

"Бавовна" у Макіївці

Нагадаємо, що 4 липня в окупованій Макіївці сталась потужна "бавовна". У Telegram-каналах місцеві жителі опублікували фото "прильотів" в окупованому місті. У Мережі пишуть, що вдарили по нафтобазі в Макіївці.

5 липня у Макіївці прилетіла нова "бавовна". Повідомляється, що потужна пожежа сталася на Червоногвардійській нафтобазі. Там нібито стався розлив нафтопродуктів.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти