"Життя після шрамів": 1+1 media ініціює масштабний проєкт і збирає досвід бізнесу щодо взаємодії з ветеранами та ветеранками

8 серпня 2024, 17:13
31

1+1 media анонсує запуск масштабного соціального проєкту "Життя після шрамів" — ініціативи, що покликана допомогти ветеранам та ветеранкам на шляху повернення до цивільного життя, а також систематизувати унікальний досвід українських роботодавців у взаємодії з цією цільовою авдиторією.

Ініціатива заснована на більш ніж 10-річному релевантному досвіді 1+1 media в комунікації з ветеранами та ветеранками й включатиме різноманітні формати: від спецпроєктів на диджитал-платформах і Київстар ТБ, соціальної реклами, тематичних партнерств з українським бізнесом, до інтеграції в телевізійні програми й рубрики.

"Проєкт є важливим кроком у розбудові суспільства без барʼєрів й у створенні сприятливих умов для ветеранів та ветеранок, допомагаючи їм успішно інтегруватися в цивільне життя та впоратися з проблемами, які виникають на цьому шляху. Слоган проєкту — "У цивільному житті — ти не один", тож практичними діями, не словами, ми будемо робити все можливе, аби наші захисники й захисниці почувалися комфортно, проходячи цей шлях адаптації", — зазначає генеральний директор 1+1 media Ярослав Пахольчук.

відео дня

У медіакомпанії анонсують, що першим кроком у масштабуванні проєкту назовні, який уже тривалий час впроваджується всередині 1+1 media, буде створення диджитал-довідника для роботодавців спільно з сайтом для пошуку роботи robota.ua. Його мета — зібрати унікальний досвід українського бізнесу у взаємодії з ветеранами та ветеранками.

"Проєкт "Життя після шрамів" став можливим завдяки ідеям наших працівників і їхньої залученості до корпоративного життя, а також, першочергово, завдяки нашим захисникам і захисницям. Ми багато волонтеримо, багато допомагаємо війську, впроваджуємо важливі зміни всередині та готові ділитися цим досвідом з іншими. Щобільше, маючи великі медійні потужності, ми хочемо ще більше розповідати про свідомий український бізнес, який системно працює з ветеранами та ветеранками, адже такі соціальні партнерства — один з векторів нашої комунікаційної стратегії", — прокоментувала Ольга Захарова, директорка зі стратегічного маркетингу 1+1 media та генеральна продюсерка телеканалу 1+1 Україна.

Онлайн-документ міститиме практичні рекомендації, кейси й стратегії роботодавців, які успішно адаптували свої робочі процеси й політики для інтеграції ветеранів та ветеранок у свої команди. 1+1 media спільно з robota.ua забезпечить широку дистрибуцію цього ресурсу для всіх зацікавлених сторін, висвітлюючи важливі проєкти свідомого українського бізнесу й надихаючи роботодавців, які тільки починають системно працювати з ветеранами та ветеранками.

Долучитися до створення диджитал-довідника "Життя після шрамів" можуть українські бізнеси, які мають релевантний досвід з реінтеграції ветеранів та ветеранок. Заповнити анкету можна за посиланням. Збір кейсів триватиме до кінця 2024 року.

"Питання інтеграції ветеранів та ветеранок у цивільне робоче середовище — це не лише про соціальну відповідальність, це про нову реальність, з якою рано чи пізно зустрінеться кожна компанія в Україні. Розвиток ветеранських програм — це інвестиція в майбутнє. Ветерани та ветеранки приносять з собою непохитну волю, мужність і прагнення до нових звершень. Вони знають справжню цінність праці, командного духу й відданості. Залучаючи таких працівників, бізнес отримує не лише кваліфікованих і мотивованих фахівців, але й підвищує свою продуктивність й ефективність. Підтримка ветеранів демонструє соціальну відповідальність компанії, підвищуючи її репутацію серед клієнтів, партнерів та інвесторів. Це також покращує робочу атмосферу, створюючи середовище взаємодопомоги та взаємоповаги", — зазначила директорка з персоналу robota.ua Марина Головко.

Зазначимо, що від початку повномасштабної війни діяльність robota.ua націлена на впровадження рішень, які допомагатимуть ветеранам та ветеранкам знайти роботу, а роботодавцям — релевантних співробітників. Так, влітку 2024 року компанія додала спеціальні інструменти й функції до порталу, аби зробити цей пошук комфортним і швидким.

Основні майданчики проєкту "Життя після шрамів" — Facebook та Instagram 1+1 media, 1+1, 2+2, платформа кіно та телебачення Київстар ТБ, новинні сайти ТСН.ua, УНІАН, Главред і 1+1, телеканали 1+1 Марафон, 1+1 Україна, 2+2, ТЕТ та інші.

Партнери проєкту — Міністерство у справах ветеранів України, платформа з пошуку роботи robota.ua, Український ветеранський фонд, ГО "Серце Азовсталі", ГО "Безбарʼєрність" і спільнота "Бізнес без бар'єрів", об'єднана навколо ініціативи першої леді Олени Зеленської "Без бар'єрів", онлайн-платформа кіно та телебачення Київстар ТБ, мережа магазинів INTERTOP.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти