Жорсткі бої: Зеленський попередив про найгарячіші точки на фронті

3 вересня 2022, 22:40оновлено 5 вересня 2022, 15:01
Артилерія ЗСУ робить все, щоб знищити ударний потенціал окупантів, підкреслив президент.
Український військовий
ЗСУ готуються до нових боїв / Фото УНІАН

Президент України Володимир Зеленський заявив, що жорсткі бойові дії тривають на багатьох ділянках фронту.

"Жорсткі бойові дії тривають на багатьох ділянках фронту. І на Харківщині, і на Півдні, і на Донбасі", - зазначив він під час відеозвернення.

Зеленський нагадав, що сьогодні російські війська знову били по Миколаївській області, по районах Запорізької та Дніпропетровської областей, а також по Харкову.

Він додав, що серед загиблих і постраждалих є діти.

"Наша артилерія робить все, щоб знищити ударний потенціал окупантів, щоб кожен російський штаб, всі їх склади боєприпасів, всі логістичні маршрути на окупованій території були знешкоджені", - сказав глава держави.

Президент подякував українським воїнам, які це забезпечують.

"Сьогодні, зокрема хочу відзначити бійців 55-ї артилерійської бригади на Донецькому напрямку за влучний вогонь по ворогу. Спасибі і нашій розвідці, і Службі безпеки України за точність наших відповідей по позиціях і об'єктах окупантів", - підкреслив він.

Нагадаємо, українські військові 29 серпня прорвали першу лінію оборони під окупованим російськими загарбниками Херсоном. Українські військові повідомили, що в Херсонській області окупаційні війська відійшли від своїх позицій, десантники країни-агресора РФ тікають з поля бою. Захисники України змусили відійти від своїх позицій 109 полк так званої "ДНР".

Пізніше у Збройних силах України закликали до тиші на інформаційному фронті щодо поширення інформації, яка стосується подій на півдні країни. Новинний ажіотаж може перешкодити контрнаступу ЗСУ, заявила Гуменюк.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти