Зеленський назвав різанину в Кривому Розі тероризмом

7 листопада 2020, 23:18
Глава держави вимагає покарати злочинця за всією суворістю закону.
Зеленський
Зеленський відреагував на різанину в Кривому Розі / УНІАН

Президент України Володимир Зеленський вважає тероризмом вбивства, які сьогодні на вулиці Кривого Рогу скоїв неадекватний зловмисник.

"Не сумніваюся, що сьогоднішні події в Кривому Розі є проявом абсолютного тероризму - за змістом, по суті, за результатами, по жаху, який прийшов в наші будинки. Навіть якщо за Кримінальним кодексом цей конкретний злочин, який стався сьогодні, буде розцінено інакше. Але саме так-це тероризм, варварський спосіб залякати людей. Тому ніякого виправдання і ніякого поблажливості до зроду роду людського", - Зеленський написав у своєму Telegram-каналі.

За словами глави держави, правоохоронці повинні зробити все для того, щоб вулиці українських міст стали більш безпечними. Він вимагає від поліції жорстко реагувати на подібні трагічні інциденти. Зеленський зазначив, що співробітники поліції оперативно відреагували і затримали злочинця.

відео дня

"Мої щирі співчуття родинам загиблих земляків, і обов'язково бажаю якнайшвидшого одужання всім постраждалим!"- додав глава держави.

  • Нагадавши, у Кривому Розі чоловік з невідомої причини напав на перехожих на вулиці. Злочинець поранив 8 осіб, серед яких 8-річний хлопчик.

  • У Києві озброєний чоловік скоїв напад і поранив учасника війни на Донбасі, який проводив передвиборчу агітацію.

  • Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Київській області поліція затримала двох чоловіків-заробітчан, які напали на 17-річну дівчину.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти