У Чернігові жінка судиться з сусідкою, яка топить її котячими виділеннями

28 вересня 2021, 16:08
Світлана Пєнкіна вимагає через суд від сусідки 25 тисяч гривень матеріальної та моральної компенсації - через затоплення своєї квартири котячою сечею.
Кіт
у Чернігові жінка судиться з сусідкою, яка топить її котячими виділеннями / ua.depositphotos.com

У Чернігові Світлана Пєнкіна, яка проживає в одному з багатоповерхових будинків на проспекті Перемоги, подала до суду позовну заяву на свою сусідку з верхнього поверху. Про це пише Суспильне.

Пєнкіна вимагає 25 тисяч гривень матеріальної та моральної компенсації через затоплення її житла котячою сечею.

Каже, жінка тримає від 7 до 15 котів і майже за ними не доглядає. Третій рік в квартирі Світлани пахне котячими випорожненнями, через що у неї розвинулася алергія, а на стелі в кухні з'явилися вологі жовті плями.

відео дня

Власниця тварин живе на третьому поверсі разом зі своїм сином. І, за словами сусідів, на їхню критику не звертає уваги

Щоразу після підтоплення Пєнкіна викликала працівників ЖЕКу. Останній раз вони були тут на минулому тижні.

За словами начальниці дільниці з обслуговування житлового фонду №3 Світлани Криволап, плями на стелі не від поривів або протікання в квартирі зверху, а через необережність її жителів.

"Плями на стелі кухні в квартирі №19 свідчать про те, що, дійсно, відбувається якась необережність жителів 22 квартири. Там сморід навіть на сходовій клітці. Ще при вході в під'їзд відчувається істотний запах і в квартирі. У 22 квартирі кількість котів порахувати дуже складно. Коли зайшов Слюсар, то навіть ногу не міг поставити на підлогу, там скрізь були коти", - розповіла Криволап.

Також повідомляється, що Пєнкіна замовила судову експертизу матеріального збитку. У серпні Деснянський районний суд Чернігова присудив Світлані 25 тисяч моральної та матеріальної шкоди, а також — примусове вилучення тварин.

читайте такожКаламутна сеча: п'ять серйозних причин і що робити далі

У Маріуполі на Донеччині стався кричущий випадок. Чоловік побив його і закопав у землю ще живим.

Як кажуть його сусіди-це не перший подібний випадок на рахунку шкуродера. Даний чоловік має кілька нестерилізованих кішок, які приводять кошенят. Зловмисник, намагаючись позбутися небажаного приплоду, жорстоко їх вбиває

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти