"Заходили в хати, розстрілювали жінок, дітей": окупант розповів про звірства армії РФ у Кремінній

20 травня 2023, 21:20
Російський загарбник зізнався, що він та інші окупанти за добу вбили не менше 400 осіб.

Кременная, российские оккупанты, российские военные
Окупант розповів про звірства армії РФ у Кремінній/ Радіо Свобода, Міноборони РФ

Російський окупант розповів, як він разом з іншими загарбниками вчиняв жахливі вбивства цивільних у Кремінній на Луганщині. Про жорстокі злочини армії країни-агресорки Росії він розказав своїй бабусі по телефону.

При цьому окупант ще й поскаржився, мовляв, він "три доби не спав", тому що ночами вони ходили розстрілювати цивільних. Телефонну розмову загарбника перехопило та оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України.

відео дня

"У нас кулеметники як давай косити усіх: дітей, баб, мужиків, місцевих, не місцевих. Просто все викосили. Ми заходили в хати і просто розстрілювали", – сказав окупант, розповідаючи жахливі деталі.

Він зазначає, що за добу загарбники вбили не менше 400 осіб. При цьому жорстокий окупант не соромиться зізнаватися, що для нього абсолютно нормально вбивати цивільних.

"Думаю, ну, вб'ють-то вб'ють… Я зате знаю, що за собою стільки-то людей заберу... Просто нам дали наказ: хлопці, заберіть Кремінну. Просто ми її усю, бабусю, викосили… Від ночі до ранку ми просто все косили-викошували", – каже він.

Варто зазначити, що бабуся окупанта, як можна зрозуміти з її реакції, взагалі не була шокована вчинками свого онука. Навпаки, вона ще й підтримала його і сказала: "Ну і правильно".

Аудіоперехоплення розмови окупанта можна послухати тут (Увага! На аудіоперехопленні є ненормативна лексика, 18+).

Раніше повідомлялося, що російський окупант вбив на захоплених територіях 12-річного хлопчика. Про такі звірства на територіях, які зараз перебувають під контролем російських загарбників, розповів один із російських полонених.

Нагадаємо, російські окупанти, які захопили територію Київщини у березні 2022 році, постійно ґвалтували налякану українку, яка проживала в одному з окупованих населених пунктів. Ворожі солдати завжди приходили утрьох та погрожували зброєю. Українські правоохоронці встановили особи окупантів, які знущалися з українки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти