Забрав відірвану голову з місця аварії: на Тернопільщині хлопець збив на смерть двох молодих дівчат

2 липня 2021, 22:35
ДТП була настільки страшною, що одній з дівчат відрізало голову, яку винуватець ховав вдома.
Забрав відірвану голову з місця аварії: на Тернопільщині хлопець збив на смерть двох молодих дівчат
Дівчині відірвало голову під час аварії / скріншот

Водій, який на Тернопільщині п'ятнадцять років тому збив на смерть двох дівчат, несподівано сам прийшов у поліцію і зізнався у скоєному.

У 2005 році чоловік наїхав на подруг, 16 і 17 років, які йшли по узбіччю, після аварії він зник. Тоді 26-річного податківця оголосили в міжнародний розшук, але прийшов він тільки зараз.

"Боже, я не можу, я б тебе зараз задушила, я б убила і сама сіла! Совість його за п'ятнадцять років замучила, совість?!",- кажуть родичі.

Родичі загиблих дівчат, яким було всього 16 і 17 років, прийшли на цей суд з щойно затриманим водієм, щоб поглянути йому в очі і сказати все, що носили в собі всі ці роки.

На кладовищі могили дівчат поруч, обидві в шкільних сукнях. Одну поховали відразу після ДТП, а іншу пізніше.

"Поховали ми без голови, потім через кілька днів кажуть, що голову знайшли в Березовиці біля ресторану, тоді окремо робили труну на голову і потім вже підхопили в могилу", — каже тітка загиблої дівчини Наталія Гнатюк.

"На якій швидкості гнав, що голова в машині виявилася тієї дівчинки. І через тиждень ховали голову", - каже мешканка села Петриків Надія Савченко, пише ТСН.

Як стало відомо, водій мчав по селу зі швидкістю 110 кілометрів на годину.

Він наїхав на дівчат, які йшли по узбіччю. Авто розшукали в іншому селі, з'ясували - за кермом був 26-річний податківець.

"Він переховувався в Росії, ми це все прекрасно знали, все заміналося, гроші платилися, а тепер він з курорту приїхав назад в Україну і він хоче знову бути вільним", — каже сестра загиблої дівчини Зоряна Козлюк.

Зараз поліція відмовилася що-небудь коментувати у цій справі. Так само відмовчуються підозрюваний і його адвокат.

читайте такожВід авто нічого не залишилося: у Черкасах трапилася страшна аварія, багато жертв

"Досудове розслідування знову ж таки триває — це питання так просто не вирішується, це питання вирішується надалі, судом", — каже прокурор Тернопільської окружної прокуратури Оксана Соболь.

Однак здатися втікача могли змусити і докори сумління - не виключає психолог.

"Це вже не життя, це пекло, я повинен ховатися, я повинен думати, щоб мене не викрили і таким чином, коли людина абсолютно втомлюється від цього всього, він більше вже не може терпіти тих душевних мук", — говорить психолог Тетяна Білінська.

На суді підозрюваний дійсно поводився тихо, відповідав однозначно і коротко, відразу погодився на два місяці арешту. Але-так і не прореагував на відчайдушні крики родичів загиблих

"Як просто земля носить тебе. Вбити дитину, забрати голову, тримати тиждень в холодильнику, а потім підкинути!",- кажуть у розпачі родичі.

читайте такожЗ'явилися резонансні деталі аварії з колишнім санлікарем Києва, яка переїхала дівчину

Як повідомляв Главред, в Одесі сталося ДТП за участю п'яного поліцейського. 27-річний правоохоронець зніс шлагбаум і збив сімейну пару, яка гуляла з дитиною. Постраждалі госпіталізовані.

Аварія сталася в міжквартальному проїзді біля супермаркету на Люстдорфській дорозі в Одесі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти