Вибухи в передмісті Токмака: ЗСУ "привітали" окупантів з Новим роком

1 січня 2024, 13:20оновлено 1 січня, 14:10
На окупованій території Запорізької області місцеві мешканці чули вибухи.
Вибухи в передмісті Токмака: ЗСУ 'привітали' окупантів з Новим роком
ЗСУ на Запоріжжі "привітали" окупантів / Колаж: Главред, фото: 22 окрема механізована бригада, 1news.zp

Першого січня у передмісті окупованого Токмака на Запоріжжі відбулася серія вибухів. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Звуки вибухів чули мешканці передмістя Токмака. Таким чином Збройні сили України, ймовірно, "привітали" російських окупантів.

"Росіяни в Токмаку приймає вітання з 2024 роком. Мешканці повідомляють про звуки вибухів в передмісті", - сказав Федоров.

відео дня

Також в ефірі телемарафону мер Мелітополя зазначив, що окупанти заборонили місцевим жителям Токмака та інших окупованих міст виходити на вулиці 1 січня, намагаючись запобігти українському опору.

Прильоти по окупантах

Нагадаємо, в ніч на 1 січня в окупованому Донецьку було шість прильотів по готелю "Донбас Палас". Це сталося під час новорічної вечері, де зібралась "еліта" окупантів та московські гості.

Також в ніч з 29 на 30 грудня в російському Бєлгороді прогриміли вибухи, про які повідомили місцеві через телеграм-канали. Вибухи чули як у місті, так і в області. Губернатор регіону підтвердив загибель однієї особи та поранення іншої в результаті цих подій.

Як повідомляв Главред, в результаті ракетного удару ліквідовано 27-річного російського старшого лейтенанта Михайла Конопіцина. Раніше він брав участь у війні проти України та командував взводом протитанкових ракет.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти