ЗСУ задвохсотили окупанта-"щасливчика": сім'я продала останню корову, щоб відправити його на фронт

19 листопада 2023, 18:46оновлено 21 листопада 2023, 12:32
3149
Окупант особливо не чинив опір, коли його призвали на війну проти України. Казав, що їде "відновлювати справедливість".
ЗСУ задвохсотили окупанта-'щасливчика': сім'я продала останню корову, щоб відправити його на фронт
На фронт Рибін потрапив вже після колонії суворого режиму / Колаж Главреда. Фото: thenewtab.io

На війні проти України загинув черговий російський мобілізований Станіслав Рибін. Щоб зібрати 35-річного росіянина, його сім'я продала останню корову, пише видання Медуза.

Повідомляється, що Рибіна призвали ще восени 2022 року. Чоловік особливо не протестував - навпаки говорив, що їде вбивати українців, щоб "відновити справедливість".

Сім'я ж продала останню корову "Красулю", щоб купити синові речі для фронту. Але тоді у нього стався конфлікт в таборі мобілізованих - він пригрозив ножем старшому за званням.

відео дня

Потім окупанту "дали" шість років в'язниці і відправили в колонію. Однак Рибін, пишуть ЗМІ, вирішив замість цього попросити перевести його у ПВК "Вагнер". Втім, після заколоту Пригожина чоловік уклав контракт з Міноборони Росії і відправився на фронт в Україну.

Воював з Україною Рибін всього три місяці. Близько місяця тому він перестав виходити на зв'язок. 11 листопада батькам Станіслава Рибіна повідомили, що того "задвохсотили" в селищі Водяне під Донецьком.

Втрати Росії

За тиждень з 13 по 19 листопада Силами оборони України ліквідовано близько 7020 чоловік особового складу окупантів РФ. Також було знищено 711 одиниць озброєння та військової техніки ворога, повідомив перший заступник Міністра оборони України Олександр Павлюк.

Крім того, з початку повномасштабного вторгнення ЗСУ знищили 15 кораблів РФ, ще майже стільки ж пошкодили. Зараз у Чорному морі немає катерів і кораблів, які могли б завдати ракетних ударів.

У новому осінньому наступі ЗС РФ, констатують і аналітики, і військові, зазнають величезних втрат у живій силі і бронетехніці. Наприклад, з 10 жовтня на Авдіївському напрямку за останні два з половиною тижні росіяни втратили близько 6,5 тисяч осіб.

Раніше Главред писав, як до 120 російських окупантів, надісланих на війну проти України, з Чувашії загинуло / було поранено внаслідок удару ЗСУ 29 жовтня. Крім того, згоріло 10 одиниць техніки. Удар HIMARS припав по окупантам під час підготовки до передислокації полку.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти