ЗСУ можуть звільнити Крим невеликими зусиллями: названо дві головні цілі

24 червня 2024, 15:19
429
Якщо окупанти втратять Кримський міст, то безперебійна логістика для їхніх військ в Криму завершиться, каже Селезньов.
ЗСУ можуть звільнити Крим невеликими зусиллями: названо дві головні цілі
ЗСУ можуть звільнити Крим невеликими зусиллями / колаж: Главред, фото: Вікіпедія, 43 окрема механізована бригада

Для звільнення окупованого Криму Сили оборони мають далі знищувати військові обʼєкти окупантів на території півострова, а також завдати удару по Кримському мосту. Про це заявив військовий експерт Владислав Селезньов в ефірі Еспресо.

"Діяльність Сил оборони України в окупованому Криму є системною, плановою та структурованою. Вся ця діяльність спрямована на те, щоб позбавити російську окупаційну армію можливості бачити, що взагалі відбувається у повітряному просторі Криму та Севастополя. Я гадаю, що така діяльність Сил оборони буде тільки продовжуватись", - сказав Селезньов.

Він додав, що військові обʼєкти росіян в Криму та Керченський міст мають бути знищені.

відео дня

"Свого часу американський генерал Бен Ходжес говорив, що окупований росіянами Крим можна звільнити відносно невеликими зусиллями. Для цього потрібно працювати по двох напрямках майже одночасно. Перший напрямок - знищення військових обʼєктів Росії в Криму та Севастополі. Другий напрямок - знищення Кримського мосту. Ця споруда має бути знищена, оскільки росіяни продовжують використовувати міст для логістики й забезпечення своїх військ. Якщо вони втратять Кримський міст, то безперебійна логістика для їхніх військ в Криму завершиться", - підсумував Селезньов.

ЗСУ можуть звільнити Крим невеликими зусиллями: названо дві головні цілі
Кримський міст / Інфографіка: Главред

Хто такий Владислав Селезньов

Владислав Селезньов - український військовий експерт, журналіст. Полковник Збройних сил України.

До окупації Криму країною-агресором Росією працював начальником кримського медіа-центру Міністерства оборони України. Коли Кримський півострів захопили російські окупанти, залишився вірним українській присязі і переїхав до Києва.

Після початку АТО на Донбасі в 2014 році був призначений керівником пресцентру оперативного штабу Антитерористичної операції на сході України.

У період з листопада 2014 по 2017 рік - начальник пресслужби Генерального штабу Збройних сил України.

Наприкінці 2017 року звільнився з ЗСУ у зв'язку із завершенням контракту.

Удари по цілях РФ в Криму - останні новини

Нагадаємо, як раніше повідомляв Главред, у низці районів Криму вдень, 23 червня, пролунали вибухи. Окупаційна "влада" заявляла про відбиття повітряної атаки.

Унаслідок дій ППО російських окупантів у захопленому Криму загинули люди, які відпочивали на пляжі в Севастополі, розповів речник Української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук.

Росія цілеспрямовано розміщує військові об’єкти поблизу цивільних районів у тимчасово окупованому Криму. Так окупанти намагаються стримати українські удари.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти