У Львові патрульні розважали замкнуту в машині матері дитину мультиками

30 листопада 2021, 17:19оновлено 13 січня 2022, 14:38
Патрульні відволікали дитину розмовами через закриті вікна та показували їй мультики на мобільних телефонах.
поліція
Поліція Львова / УНІАН

У Львові півторарічний малюк заблокувався у маминому автомобілі разом з ключами всередині. Для того щоб визволити дитину, мамі довелося їхати додому за другим комплектом, а за малюком доглядали патрульні.

Патрульні Олександр Гончарук та Володимир Киселик помітили на вулиці міста Львова розгублену жінку з дитячим візочком біля автомобіля. Вони зупинилися, щоб дізнатися, що сталося.

Виявилося, що в машині знаходиться її півторарічний малюк. Автомобіль випадково закрився, а ключі і дитина залишилися всередині.

"Ситуації, з якими патрульні стикаються на службі, дуже різні. Наприклад, сьогодні львівським патрульним довелося вигадувати, як розважити півторарічну дитину так, щоб вона не помітила, що мами немає поруч. Однак, це було не просто завдання, а "завдання із зірочкою", так як в цей час малюк сам був закритий в салоні автомобіля", - розповів Білошицький.

Патрульні викликали на допомогу своїх колег - Віталія Роздольського та Михайла Ключника.

Другий автоекіпаж патрульних поїхав разом з мамою в Брюховичі Львівської області за другим комплектом ключів від автомобіля.

А патрульні залишилися біля закритого автомобіля з малюком. Вони відволікали дитину розмовами через закриті вікна і показували йому мультики на мобільних телефонах. Щоб малюк не помітив відсутність мами і не почав плакати. А дитина так захопилася спілкуванням з патрульними, що нічого і не помітив.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти