У Львові дівчина під наркотиками скоїла ДТП та втекла

29 травня 2021, 21:08
Патрульні встановили особу водія та повернули її на місце події. Нею виявилася 24-річна львів'янка.
У Львові дівчина під наркотиками скоїла ДТП та втекла
У Львові затримали п'яного водія

У Львові затримали водія автомобіля, яка в стані наркотичного сп'яніння скоїла ДТП і втекла, повідомляє патрульна поліція Львівської області в Facebook.

Інцидент стався 28 травня. Близько 16:00 на вулиці Ковжуна дівчина за кермом Tesla врізалася в припаркований автомобіль Porsche Cayenne і, не зупиняючись, поїхала.

Патрульні встановили особу водія та повернули її на місце події. Нею виявилася 24-річна львів'янка.

"Перевірка в медичному закладі показала, що вона керувала транспортним засобом під дією екстазі, метамфетаміну і амфетаміну", – повідомили в патрульній поліції.

читайте такожМоторошна ДТП з 13-річним школярем у Вінниці: стали відомі невтішні деталі

На порушницю склали три протоколи: за ст.124 (порушення ПДР, що спричинило ДТП), за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та ст. 122-4 (залишення місця дтп) КУпАП.

Як раніше повідомляв головред:

  • Криваве вбивство сталося в Києві. 16-річний хлопець в ході сімейної сварки зарізав батьків і молодшого брата, і після цього ще кілька днів жив у квартирі з трупами.
  • У Кременчуці сталася трагедія-там у ванній потонула однорічна дитина. Медики, які приїхали на виклик, лише констатували смерть немовляти. Горе-мати була п'яна і недогледіла своє дитя.
  • У Харківській області поліція затримала жінку, яка намагалася вбити свою новонароджену дитину. Горе-мати кинула немовля у вигрібну яму на залізничному вокзалі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти