"Кирилівка за ціною Майамі": експерти шокували перспективами відпустки в Україні

6 липня 2020, 21:15
За словами аналітиків туристичної сфери, українські курорти чекають відпочиваючих, розпещених Єгиптом і Туреччиною.
Азовське море
Море дивує українців цінами / aif.ua

Відпочинок на Чорному та Азовському морях під час карантину влетить українцям у копієчку: курорти чекають відпочиваючих, які не можуть виїхати через закриті кордони, і вже підняли ціни.

Як з'ясували журналісти програми Секретні матеріали, відпочинок в п'ятизірковому готелі в Одесі з видом на море в липні обійдеться в 8 250 гривень на добу. У вихідний за такий сервіс доведеться заплатити дорожче - 8 750 гривень. Ціна дивує, оскільки туристів в готелі за такі гроші чекає тільки сніданок.

"У кого не вистачило грошей на Затоку - поїхали в Туреччину", - жартують про українські курорти експерти.

Однак аналитиики вважають, що 2020 рік внесе свої корективи. Після карантину та пандемії туристи стали набагато біднішими, тому будуть уважні у витратах.

читайте такожУкраїнцям дали рекомендації з планування річного відпустки"Дешево і сердито", - це тренд відпустки в 2020 році. Аналітики переконані, що виграють ті, хто запропонує туристам помірні ціни або якісь креативні рішення. Наприклад, в Одесі можна зняти приватний будинок недалеко від моря за 570 гривень за добу. В якості бонусу пропонують каву і шарлотку.

А ось за котедж в Кирилівці доведеться заплатити дорожче - 1400 гривень за добу.

Сучасні реалії вимагають від готельєрів виконання певних вимог - персонал повинен бути в масках, відсутній шведський стіл, туристів потрібно забезпечити дезінфекторами.

Як раніше повідомлялося, в ЄС запустили спеціальний сайт Re-open EU, який допоможе планувати туристичні поїздки в умовах карантину. Ресурс унікальний тим, що в режимі реального часу буде надавати інформацію про обмеження.

Нагадаємо, ЄС відкриває свої кордони для громадян іноземних держав вже з 1 липня. На даний момент в європейські країни можуть потрапити тільки ті українські громадяни, які мають легальні підстави для перебування в Євросоюзі. Туристам в європейські країни шлях поки закритий.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти