Вертолітний полк РФ лишився без замкомандира: ЗСУ ліквідували офіцера Пахольського

13 липня 2022, 15:15
Разом з ним у Саратовську область поїде ще одна труна – окупанта Телятнікова.
Заместитель командира 39-го вертолетного полка РФ Виктор Пахольский
Заступник командира 39-го вертолітного полку РФ Віктор Пахольський/ Twitter Штірліц

В Україні денацифікувався ще один офіцер окупаційної російської армії – заступник командира 39-го вертолітного полку Віктор Пахольський.

Про це повідомив офіцер української армії Анатолій Штефан (Штірліц) у Twitter, опублікувавши фото ліквідованого захисниками України окупанта.

"Заступник командира 39-го вертолітного полку, підполковник Пахольський Віктор зробив "крок доброї волі" – офіційно денацифікувався та демілітаризувався", – йдеться у повідомленні.

відео дня
Заместитель командира 39-го вертолетного полка РФ Виктор Пахольский
Заступник командира 39-го вертолітного полку РФ Віктор Пахольський/ Twitter Штірліц

Окрім Пахольського, загинув на війні в Україні і його земляк Олександр Телятніков, який також родом із Саратовської області. Обидві смерті підтвердила місцева влада. Про "денацифікацію" обох загарбників повідомив тимчасовий виконувач обов'язків губернатора Роман Бусаргін.

І хоч Бусаргін пнувся зі шкіри, щоб розхвалити окупантів, розповідаючи, що "вічно пам’ятатиме їхній подвиг" і що вони були "справжніми патріотами", місцеві ЗМІ та місцева влада не оприлюднили фотографій та хоч якихось біографічних даних загиблих загарбників. Що лише зайвий раз підтверджує, як в Росії збираються "не забувати їхній подвиг".

Погиб заместитель командира 39-го вертолетного полка РФ Виктор Пахольский
скрін

Раніше українські воїни "денацифікували" командира танкової роти окупантів Євгенія Русанова, якого "занесло" в Україну з Середнього Уралу.

Нагадаємо, українські військові "денацифікували" ще одного російського підполковника – Олександра Сорочинського з 4-ї танкової Кантемирівської дивізії. Він був родом з міста під Москвою.

Дивіться онлайн новини Донбасу:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти