В Україні для проїзду фур заблоковані дороги в двох областях

12 лютого 2021, 20:37
Для розчищення доріг від ДСНС залучено понад 2,7 тисячі осіб та 2 140 одиниць техніки.
В Україні для проїзду фур заблоковані дороги в двох областях
В Україні заблоковано кілька доріг

Станом на вечір п'ятниці, 12 лютого, через сильних снігопадів у нашій країні залишаються закритими для вантажівок п'ять доріг у Волинській та Івано-Франківській областях.

У Волинській області діють обмеження на автодорогах Т-18-02 Маюничі-Шклинь (ділянка Торчин-Шклинь), Т-03-02 Піща-Козин (ділянка Володимир-Волинський-Павлівка) і Т-03-05 Нововолинськ-Михайлівка (ділянка Павлівка-Локачі), повідомляє пресслужба ДСНС із посиланням на Укравтодор у п'ятницю, 12 лютого.

В Івано-Франківській області діють обмеження на автошляхах Р-24 Татарів-Кам'янець – Подільський (ділянка м.Коломия-м. Городенка) та Р-20 Снятин - Тязів (ділянка м. Снятин-м. Городенка).

відео дня

Для розчищення доріг від ДСНС залучено понад 2,7 тисячі осіб та 2 140 одиниць техніки.

читайте такожНові снігопади та сильні морози: синоптики дали прогноз погоди на тиждень

На даний момент спостерігається невеликий сніг у Тернопільській, Чернігівській, Рівненській, Житомирській, Київській, Кіровоградській, Івано-Франківській, Полтавській, Черкаській, Хмельницькій, Сумській та Херсонській областях. У Донецькій області-місцями невеликий сніг з дощем.

Погода в Україні - про що раніше повідомляв Главред:

  • З 7 лютого в Україну прийшов сніговий циклон, який спочатку накрив західні області, а потім поширився по всій території країни. В більшості регіонів - складні погодні умови з випаданням значного снігу, хуртовин, крижаним дощем при мінусовій температурі повітря, сніговими заметами.
  • Синоптик Наталка Діденко попередила, що погода в Україні 12 лютого буде вітряною і як і раніше сніжною. При цьому починає знижуватися температура повітря.
  • "Арктичний холод" почне затікати в Україну із заходу: у західних областях очікується 12-14 градусів морозу, на Закарпатті – до 8 градусів нижче нуля.
  • На сході України ще буде тепло-до 6 градусів тепла в денний час. Аналогічна температура в Запорізькій області та в Криму.
  • На півночі і в більшості центральних областей, а також в Одеській і Миколаївській областях очікується близько 4-10 градусів морозу, місцями – до 12 градусів нижче нуля. У Полтавській, Дніпропетровській та Херсонській областях буде від 0 до 3 градусів морозу.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти