У сорочці народилися: у Полтаві дерево з гуркотом впало прямо на кафе

14 червня 2021, 03:50
Буквально за кілька секунд до падіння дерева з літнього майданчика в приміщення кафе-кондитерської через негоду перейшла компанія з п'яти осіб.
121212
У Полтаві дерево з гуркотом впало прямо на кафе / poltava.to/

У неділю, 13 червня 2021 року в Полтаві, близько 15.00, піднявся сильний вітер і почалася злива. Під час негоди на вулиці Соборності, будинок №46 впало дерево - ледь не вбивши компанію з п'яти чоловік. Запис інциденту був опублікований на YouTube.

Його стовбур перекрив тротуар з новою плиткою, а гілки зачепило фасад будинку і майже повністю накрило літній майданчик кондитерського кафе Танін Торт.

Буквально за кілька секунд до падіння дерева з літнього майданчика в приміщення перейшла компанія з п'яти чоловік. На щастя, ніхто з них не постраждав. Як пишуть місцеві журналісти, Адміністрація кафе Танін Торт вже звертала увагу комунальників на старі дерева вздовж тротуару на вулиці Соборності. Але ті на даний момент не прореагували.

відео дня

читайте такожУ Рівненській області Підлітки на авто влетіли в дерево

Нагадаємо, раніше в Херсоні минулого року через моторошну зимову негоду був травмований деревом дитина 2007 року народження.

Як повідомляла пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій, дитину госпіталізували в одну з лікарень Херсона.

через сильний вітер, який розбушувався в Одесі в понеділок, 24 лютого, загинула жінка. Нещасний випадок стався на перетині Неженської та провулку Маланова. На 60-річну жінку впало дерево, вона померла на місці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти