У Рівненській області підлітки на авто влетіли в дерево

14 березня 2021, 05:40
Унаслідок аварії неповнолітній водій загинув на місці. У постраждалих пасажирів автомобіля безліч травм, усі в реанімації.
У Рівненській області підлітки на авто влетіли в дерево
У Рівненській області підліток за кермом авто скоїв смертельну ДТП / facebook.com

Трагедія трапилася у Рівненській області. Між селами Антонівка та Нетреба Вараського району 12 березня сталася смертельна ДТП за участю неповнолітніх. Водій розбився на смерть, його пасажири опинилися в реанімації.

Як повідомляє пресслужба Рівненської області, повідомлення про подію надійшло до поліції 12 березня о 21:30. Слідчо-оперативна група встановила, що 16-річний водій автомобіля Audi А6, житель села Великі Цепцевичі, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням і виїхав за межі проїжджої частини, де врізався у дерево.

Унаслідок аварії неповнолітній водій загинув на місці. У постраждалих 14-річної дівчини та 16-річного хлопця діагностували політравму, а у 15 - річної - відкриту черепно-мозкову травму, перелом ноги, травматичну ампутацію пальця руки. Усі троє - жителі Малих і Великих Цепцевичів, учні місцевих шкіл, перебувають у реанімації.

відео дня

"Транспортний засіб належить родичу загиблого неповнолітнього. Попередньо відомо, що підлітки вирішили покататися. У межах кримінального провадження встановлюються всі обставини ДТП", - йдеться у повідомленні.

ДТП в Україні - про що йшлося раніше:

  • У Києві сталася ДТП, унаслідок якої є загиблі та постраждалі. Аварія трапилася на Окружній дорозі, біля заводу Електронмаш. Легкова машина Hyundai вилетіла на тротуар та врізалася у зупинку громадського транспорту, де знаходилися люди.
  • У Києві на Майдані Незалежності джип влетів у натовп. Двоє людей загинули. Як повідомив заступник очільника МВС Антон Геращенко, водій позашляховика не впорався з керуванням, оскільки під час руху автомобіля втратив свідомість.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти