У Нікополі за програмою Зеленського "Велике будівництво" незабаром відкриється спорткомплекс із басейнами

16 листопада 2021, 12:32
У Нікополі за програмою Зеленського

У Нікополі Дніпропетровської області у межах програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" завершується спорудження нового спорткомплексу з басейнами. Будівельна готовність на сьогодні становить вже близько 90%, повідомляє пресслужба Дніпропетровської ОДА.

За даними першого заступника голови Дніпропетровської ОДА Володимира Орлова, наразі в області будується одразу три нові басейни. Нікопольський – один із них.

Спорткомплекс поділено на дві частини, адміністративну та спортивну. В адміністративній зоні розміщуватимуться роздягальні, душові та тренерські приміщення.

відео дня

У другій частині розташуються два басейни, дорослий довжиною 25 метрів, і дитячий, удвічі менший.

Підрядник уже приступив до внутрішніх та зовнішніх оздоблювальних робіт. Наразі триває укладання плитки, шпаклівка стін під фарбування та монтаж електромереж.

Завершується також монтаж енергоефективного фасаду, що вентилюється. Тут уже встановлені вікна та великі вітражі.

Усі приміщення спорткомплексу будуть безбар'єрними та пристосованими для людей з інвалідністю. Зокрема, на вході буде обладнано пандус та тактильну плитку, всі покажчики будуть продубльовані шрифтом Брайля, а в обох басейнах встановлять спеціальні підйомники.

Управління всіма системами спорткомплексу, включаючи опалення, вентиляцію та очищення води, здійснюватиметься з єдиного центру, що дозволить підтримувати комфортний мікроклімат усередині приміщень. Для дезінфекції води у басейнах буде застосовуватись ультрафіолетовий фільтр.

У Нікополі за програмою Зеленського

Підрядник також закінчує благоустрій прилеглої території. Тут вже практично повністю укладено тротуарну плитку і незабаром буде висаджено листяні та хвойні дерева.

Після відкриття басейни спорткомплексу зможуть одночасно приймати понад 100 відвідувачів. Для проведення змагань тут передбачені також трибуни для 50 глядачів.

У Нікополі за програмою Зеленського

Нагадаємо, за програмою Володимира Зеленського "Велике будівництво" в усіх обласних центрах мають бути збудовані сучасні урбан-парки на зразок парку на ВДНГ у Києві, який було відкрито цього року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти