У МОЗ назвали області, які першими виведуть з "червоної" зони карантину

22 листопада 2021, 08:29оновлено 22 листопада 2021, 09:40
Керівник Українського МОЗ Віктор Ляшко каже, пік третьої хвилі коронавірусу вже пройшов, і частина регіонів країни можна виходити з червоної зони.
Ляшко
Віктор Ляшко / УНІАН

Українське Міністерство охорони здоров'я звернулося до уряду з проханням вивести два регіони з "червоної" зони коронавірусного карантину. Про це в українському телеефірі заявив керівник медичного відомства Віктор Ляшко.

"Ми дійсно фіксуємо спад кількості випадків коронавірусної хвороби, кількості госпіталізацій, збільшення кількості видужали, які виписуються з лікарень", - сказав чиновник.

За словами Ляшка, пік третьої хвилі коронавірусу COVID-19 вже пройшов, і частина регіонів країни можна виходити з червоної зони.

"МОЗ подав до Кабміну прохання про переведення з червоного рівня епідемічної небезпеки двох регіонів-Луганської та Львівської області. Оскільки вони за індикаторами вже вийшли в жовтий рівень небезпеки. Я думаю, що найближчим часом буде скликана Комісія з ТЕБ і НС, яка розглядає ці питання", ‒ підсумував він.

читайте такожУ МОЗ розповіли, чи вийде Київ з" червоної " зони найближчим часом

Нагадаємо, раніше міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко заявляв, що МОЗ працює над змінами до постанови про адаптивний карантин в Україні.

Йдеться про вимогу проходження повного курсу вакцинації від коронавірусу для працівників та відвідувачів закладів у жовтій зоні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти