У МЗС дали Орбану "ляпаса": жорстко поставили на місце друга Путіна

30 серпня 2023, 16:26
Україна не торгує ні своїми територіями, ні своїм суверенітетом, підкреслив Олег Ніколенко.
Орбан, Україна
У МЗС відповіли на скандальну заяву Віктора Орбана / Колаж: Главред. Фото: УНІАН

У Міністерстві закордонних справ прокоментували заяву прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, в який він закликав припинити підтримувати Україну у відбитті агресії РФ.

Як іронічно написав представник МЗС Олег Ніколенко в Facebook, українські дипломати вже почали хвилюватися через довгу відсутність нових заяв Орбана.

Він підкреслив, що у відомстві "почали хвилюватися", тому що Орбан давно не вирізнявся закликами до припинення підтримки України.

відео дня

"Ми не знаємо, як там в Угорщині, але Україна не торгує ні своїми територіями, ні своїм суверенітетом. І світ не буде торгувати. А російське керівництво, яких би воно не приваблювало публічних адвокатів, неодмінно понесе відповідальність за все заподіяне українцям зло", – підкреслив Ніколенко.

Скандальна заява Орбана

Раніше Орбан запропонував піти на угоду з Путіним і зморозив нісенітницю щодо війни в Україні. Віктор Орбан заявив про те, що Україна нібито не зможе здобути перемогу у війні.

Нагадаємо, раніше Орбан заявив, що Україні нібито "не здобути перемогу" над країною-агресором Росією. При цьому він повторив пропагандистські тези Кремля ‒ мовляв, "Америка хоче втягнути" Угорщину у війну проти Росії, але угорці "на неї не підуть".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти