У Луцьку Підлітки влаштували танці на кладовищі заради відео в TikTok

11 березня 2021, 05:09оновлено 24 березня 2021, 18:22
У центрі Волинської області луцькі школярі не придумали нічого кращого для популярності в TikTok, ніж станцювати на могилах на місцевому кладовищі.
луцц
Кладовище в Луцьку / Таблоїд Волині

Заради ефектного Відео для сервісу TikTok Підлітки в Луцьку станцювали на могилах і фотографувалися з портретами померлих людей. Відповідний ролик був опублікований в одному з місцевих Телеграм-каналів.

"Були такі персони, які танцювали на могилах і фотографувалися з портретом мертвої людини", – йдеться в ролику до відео.

Поліція оперативно знайшла підлітків і відкрила провадження через наругу над могилами.

"Внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 297 КК, йдеться про наругу над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого. Триває слідство під час якого будуть з'ясовані всі обставини" – сказали поліцейські.

Школярі-танцюристи / t.me/Hublutsk
Школярі-танцюристи / t.me/Hublutsk

Досить скоро школярі опублікували в мережі Відео зі змінами за свій вчинок.

"Я приношу свої вибачення за те, що фотографувався з чужим для мене портретом. Зараз стою біля могили цієї померлої людини і каюсь у своїх вчинках", – сказав один зі школярів.

читайте такожШколярки з Боярки виконали квест з TikTok і наковталися небезпечних таблеток

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Керівництво Харківського національного університету внутрішніх справ почало службове розслідування - після того, як в соціальних мережах було опубліковано відео дівчат у курсантській формі, в якому вони станцювали під пісню Наколочки російської групи Воровайки (якій заборонений в'їзд на територію України).
  • Відео досить швидко вкрай широко поширилося в сервісі TikTok і месенджері Telegram. У ролику п'ять дівчат у формі і на формі казармених ліжок танцювали під пісню Наколочки.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти