У Кривому Розі побили копа, який перевіряв дотримання карантину

9 січня 2021, 21:27
Як зазначають у Мережі, до побиття патрульного може бути причетний співробітник правоохоронних органів.
поліція
У Кривому Розі побили копа / Фото facebook.com/odesapolice

У Кривому Розі побили поліціянта у закладі громадського харчування у той час, коли він перевіряв дотримання правил карантину - у результаті потерпілого госпіталізували із черепно-мозковою травмою.

Про подію розповів депутат Криворізької міської ради Микола Колесник у своєму Facebook. За його словами, на" копа" напали відвідувачі закладу на поштовому проспекті.

Компанія в кафе відпочивала вже після 22.00, і коли співробітники патрульної поліції зробили зауваження, чоловіки накинулися на правоохоронців з кулаками.

"Початок локдауну в Кривому Розі... У результаті суперечки з "відпочиваючими" на поліціянта було скоєно напад, він отримав травми та зараз перебуває в лікарні", - йдеться в публікації.

читайте такожБунт проти карантину: у Тернополі відмовилися від нових обмежень

Як зазначають у Мережі, до побиття патрульного може бути причетний співробітник правоохоронних органів.

"Напад на поліціянта, за попередніми даними, скоїв чинний працівник 1 прокуратури. Зараз роблять все, щоб у закладі раптово не зникло відео з камер спостереження. Працюють слідчі, і прокуратура (ті що не били)", - пише Колесник.

Також він додав, що зараз на потерпілого чиниться тиск, "щоб він не вказував на прокурора, щоб того не притягували до відповідальності".

Локдаун в Україні - про що повідомлялося раніше:

  • 7 січня на нараді в офісі президента уточнили, що попри різну інформацію влада не розглядає можливість перенесення посиленого карантину в Україні в січні.
  • Січневий карантин можуть продовжити, 3 тижні - це занадто мало. У світі 4 тижні карантину давали тільки для стабілізації захворюваності, а для її зниження потрібно не менше 6 тижнів, заявив стратег, інфекціоніст, консультант з управління змінами Вадим Аристов.
  • 9 грудня Кабмін схвалив рішення про введення жорсткого карантину в Україні на період з 8 по 25 січня. Причиною такого рішення влада назвала намір не допустити другої хвилі епідемії COVID - 19 на території країни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти