У Києві вибухнула саморобна бомба в поштоматі "Нової Пошти". Потім вибух стався в Одесі

29 липня 2021, 12:36оновлено 29 липня 2021, 18:08
Вибухи в поштоматах компанії "Нова пошта" сталися практично одночасно в Києві (на житловому масиві Оболонь), і в Одесі на Миколаївській дорозі.
Нова пошта
Нова пошта / Думська

Практично одночасно в Києві (на житловому масиві Оболонь), і в Одесі на Миколаївській дорозі вибухнули поштомати компанії "Нова пошта". Як повідомляють у главку Нацполіції по столиці, в ящики поштомату в торговому центрі в Оболонському районі поставили вибухові пристрої.

Туди негайно прибули вибухотехніки та слідчі. За даними правоохоронців, там здетонував саморобний пристрій на основі піротехнічних виробів. Постраждалих немає.

Про те, що прогримів вибух у поштоматі в Одесі, повідомили в Telegram-каналі порталу "Думська". Це сталося в будівлі №170-а за адресою Миколаївська дорога.

В результаті інциденту ніхто не постраждав. Правоохоронці поки не відкривали кримінальне провадження, оскільки досі встановлюють обставини події.

В компанії Нова пошта після інцидентів вирішили вжити такі екстренні заходи:

  • Зробити практику, яка використовувалася на двух сортувальних станціях в Києві і Львові, а саме - рапіскани, рентгенотелевізійні установки для перевірки посилок та вантажів - загальною. Тобто встановити їх на усіх терміналах та депо;
  • Почати співпрацювати з професійними кінологічними службами у всіх регіонах для виявлення підозрілих посилок та вантажів;
  • Впровадити процес повної ідентифікації клієнтів для унеможливлення ситуації відправлення.
У Києві вибухнула саморобна бомба в поштоматі 'Нової Пошти'. Потім вибух стався в Одесі
Взрыв почтомата в Киеве / Нацполіція по Києву

читайте такожУ Дніпрі жінці по "Новій пошті" замість iPhone продали цеглу

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві у хлопця на Новій пошті вкрали свіжий iPhone. Хлопець прийшов забрати новенький Айфон останньої моделі, який вже був оплачений, але на пошті його здивували - мовляв, смартфона немає.

Також повідомлялося, що компанія запустила оновлений трекінг відправлень на сайті і в смартфоні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти