У Києві бунтують ФОПи, але під Офіс президента йти відмовилися

22 березня 2021, 10:21оновлено 22 березня 2021, 16:55
Протестувальники пройдуть маршем до Кабміну, але під офіс президента не підуть, щоб не асоціювати себе з Суботнім погромом.
бізнес, ФОП
У Києві бунтують ФОПи , але під Офіс президента йти відмовилися / УНІАН

ФОПи знову влаштували акцію протесту в центрі Києва. Уранці в понеділок, 22 березня, на Майдані Незалежності зібралися підприємці з вимогою не закривати бізнес на час карантину в Україні.

Лідер руху SaveФОП, Сергій Доротич, у коментарі виданню "Страна" заявив, що мета акції, це привернення уваги до виконання конституційних прав громадян. "Збереження права на працю, на підприємницьку діяльність, права на пересування. Крок за кроком ці права у нас забирають", - розповів Доротич.

Протестувальники пройдуть маршем до Кабміну, але під Офіс президента не підуть, щоб не асоціювати себе з суботнім погромом, який влаштували прихильники Сергія Стерненка.

"Ми хотіли пройтися маршем центром Києва, відвідати Кабмін й Офіс президента, але після того вандалізму, який стався у суботу біля ОП, ми не хочемо себе з цим асоціювати. Тому ми пройдемо маршем тільки до Кабінету Міністрів", - розповів Доротич.

Зазначимо, 20 березня у Києві почався посилений карантин, який триватиме три тижні. До 9 квітня у столиці забороняється проведення масових заходів, робота закладів культури, торгово-розважальних центрів та закладів сфери громадського харчування. Певні обмеження будуть і в роботі громадського транспорту.

Протести ФОПів – про що йшлося раніше:

  • 19 березня у Києві ФОПи, що збунтувалися проти локдауну, поставили жорстку умову владі.
  • Як заявив лідер руху SaveФОП Сергій Доротич, посилення карантину є "пострілом у голову" для підприємців.
  • Він зажадав від керівництва КМДА переглянути рішення про запровадження в Києві жорсткого локдауну.
  • Він додав, що право на працю і підприємництво гарантовані Конституцією України і анонсував всеукраїнський пікет на понеділок, 22 березня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти