В Італії українка знепритомніла на виході з евакуаційного автобуса та померла

19 березня 2022, 06:29
7844
45-річна жінка 30 годин проїхала в автобусі з Польщі до Італії зі своїми двома дітьми. За непідтвердженою інформацією, у жінки стався серцевий напад.

біженець
Через вторгнення Росії в Україну понад 3 млн людей залишили країну / Фото Reuters

Біженка з України Наталія Кретова 30 годин проїхала в автобусі з Польщі до Італії. Опинившись у безпеці, жінка померла на очах своїх дітей 12 і 10 років.

Як повідомляє видання La Repubblica, жінка встигла помахати рукою іншим своїм співвітчизникам і знепритомніла прямо на виході з евакуаційного автобуса в Римі. Її діти почали кричати.

відео дня

Правоохоронці на місці намагалися врятувати жінку, проводили реанімаційні заходи. Деякий час вона була при свідомості, але врятувати її не вдалося.

За непідтвердженою інформацією, у жінки стався серцевий напад.

"Поліція звернулася за нашою допомогою о 7:36, швидка прибула о 7:46. Жінку реанімували упродовж півгодини", - повідомили у швидкій.

45-річна Наталія Кретова з дітьми сіла в автобус до Італії на кордоні з Польщею. Вони приїхали з Черкас. Там залишився її чоловік.

Зазначимо, за даними ОНН, через вторгнення Росії в Україну понад 3 млн людей покинули країну. З них 1,4 млн – діти, 157 тисяч – громадяни третіх країн.

1,7 млн біженців з України вирушили до Польщі, понад 450 тисяч – до Румунії, близько 350 тисяч – до Молдови, майже 265 тисяч – до Угорщини і майже 215 тисяч – до Словаччини. Понад 140 тисяч осіб виїхали до Росії та понад 1200 - до Білорусі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти