У Дніпрі матері хлопчика, який загинув від травми у фонтані, загрожує великий тюремний термін

26 липня 2021, 14:05оновлено 26 липня 2021, 15:44
389
Медики вісім годин оперували дитину, але травми виявилися несумісні з життям - тепер жінкою детально й ретельно займаються співробітники поліції.
Фонтан
У Дніпрі матері хлопчика, який загинув від травми у фонтані, загрожує термін / Інформатор

У Дніпрі через смерті дитини під час купання у фонтані матері загрожує до п'яти років тюремного ув'язнення. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею КК України "Злісне невиконання батьківських обов'язків". Про це повідомляє портал ТСН.

Трагедія сталася в Дніпрі на очах численних свідків. Чотирирічний хлопчик разом з іншою малюками купався у фонтані, послизнувся під час ігор і випадково сів на наконечник, звідки під тиском виштовхується вода. Мати дістала дитину з фонтану і викликала швидку. В обласну дитячу лікарню хлопчика доставили в критичному стані. Медики вісім годин оперували дитину, але травми виявилися несумісні з життям.

"З одного боку це механічне пошкодження в результаті падіння на саму трубу. Це пошкодження промежини. Крім цього, другий механізм-це гідроудар від самого струменя фонтану і були численні пошкодження внутрішніх органів", - заявив завідувач відділенням реанімації Обласної дитячої лікарні Сергій Єгоров.

читайте також"Зірвався з атракціону і помер": в Одесі трагічно загинув юний хлопець

Нагадаємо, раніше в Одесі на пляжі Аркадія труп потопельника пролежав чотири години. В цей час відпочиваючі розважалися, як ні в чому не бувало.

"З пів на восьму ранку на пляжі лежало тіло 83-річного чоловіка, забрали його тільки до полудня. Поки невідомо, що стало причиною загибелі - проблеми зі здоров'ям, необережна поведінка або самогубство", - написали місцеві ЗМІ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти