У Чернівцях Вінницької області "Велике будівництво" вперше за 50 років відновлює міст

26 липня 2021, 14:02
Міст розташований на дорозі місцевого значення О-02-12-04 Вендичани-Чернівці-Срібне на км 27+151.
У Чернівцях Вінницької області

У селищі Чернівці Могилів-Подільського району в рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" вперше за 50 років, що минули після зведення, розпочався ремонт мосту через річку Мурафа. Про хід робіт з відновлення важливого для регіону мосту на своїй офіційній сторінці у Facebook повідомляє голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

Міст розташований на дорозі місцевого значення О-02-12-04 Вендичани-Чернівці-Срібне на км 27+151. Нещодавня перевірка його технічного стану, проведена інженерами Служби місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області, виявила дефекти опор, прогонових будов і мостового полотна, які суттєво впливали на безпеку руху як автомобільного транспорту, так і пішоходів.

Під загрозою опинилася і несуча здатність усієї конструкції.

відео дня

В ході поточного середнього ремонту мостовики повинні будуть забетонувати зруйновані частини опори і відремонтувати плити перекриття прогонової будови і тротуари.

Також буде замінено поручневе огородження, встановлено нове бар'єрне огородження на самій прогоновій будові та на під'їздах до неї.

У Чернівцях Вінницької області

Наразі вже проведено армування пішохідної зони, виконана гідроізоляція накладної монолітної плити і змонтований бордюрний камінь пішохідної зони на одній зі сторін проїзної частини.

Повністю відновлення мосту має бути завершено до кінця 2021 року.

У Чернівцях Вінницької області

Нагадаємо, всього в 2021 році має бути побудовано і відремонтовано 150 мостів і штучних споруд. Про це раніше заявив заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти