Окупанти обстріляли дев'ятиповерхівку в Бучі під Києвом, будинок горить

27 лютого 2022, 10:09
На фото видно, що сталося пряме влучення на рівні сьомого-восьмого поверху. Рятувальники ДСНС не змогли працювати на місці НП через обстріли.
Окупанти обстріляли дев'ятиповерхівку в Бучі під Києвом, будинок горить
У Бучі під Києвом російські окупанти обстріляли дев'ятиповерхівку

У Мережі з'явилося фото багатоквартирного житлового будинку в Бучі на Київщині, в який потрапив російський снаряд. На кадрах видно, що це пряме влучення на рівні 7-8 поверхів.

Пізніше в ДСНС уточнили, що 27 лютого о 08:20 снаряд потрапив до дев'ятиповерхового житлового будинку по вул. Вокзальна, 101 із наступним займанням.

За попередніми даними, жертв і постраждалих немає. Від ДСНС залучалися 5 осіб та 1 од. техніки. Підрозділи залишили місце події у зв'язку з обстрілом.

відео дня

Як повідомляв Главред, вранці 26 лютого ракета окупантів влучила у багатоповерховий житловий будинок на проспекті Лобановського, 6а в Солом'янському районі Києва.

Очевидці зазначають, що в будинок потрапило два ракетних снаряди, один пошкодив нижню частину поверху. Є постраждалі. Існуэ гроза руйнування багатоповерхівки.

Раніше міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко заявив, що повномасштабне вторгнення Росії в Україну вже призвело до загибелі 198 людей, серед них — троє дітей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти