Українська армія відбила атаку на острів Зміїний - Генштаб

24 лютого 2022, 13:19
843
Українські прикордонники повідомили, що до Зміїного підійшли дві непізнані цілі. Після бою українці повністю відновили контроль над островом.
Зміїний
Острів Зміїний / Usm.media

Солдати та офіцери Збройних сил України відбили атаку російських військ і відновили контроль над островом Зміїний. Про це повідомили співробітники Генштабу ЗСУ.

Кілька годин тому в Одеській області російські агресори здійснили спробу захоплення острова Зміїного в акваторії Чорного моря.

"Окупанти з погрозами вимагають від військовослужбовців Ізмаїльського прикордонного загону здатися. Агресор використовував міжнародний канал зв'язку з безпеки судноплавства. Прикордонники зайняли оборону", - говорилося в ранньому повідомленні.

відео дня

читайте також"Наваляли добре, Київ надійно захищений": Арестович назвав найнебезпечніші напрямки вторгнення Росії

Напад Росії на Україну

Президент РФ Володимир Путін заявив у ніч на четвер, що прийняв рішення про проведенні "спеціальної військової операції" у зв'язку з ситуацією на Донбасі.

Український військовий журналіст Андрій Цаплієнко повідомив, що війська РФ перейшли кордон в районі Харкова.

Ракетні удари почалися по Києву, Харкову та іншим містам України. За словами Цаплієнка, крилатими ракетами обстрілюються стратегічні об'єкти Києва.

Колишній позаштатний радник глави офісу президента Андрія Єрмака і ексспікер української делегації в Тристоронній контактній групі на переговорах щодо Донбасу, а нині - блогер Олексій Арестович заявив, що в результаті агресії Росії 24 лютого загинули кілька десятків українських військових. В основному, в результаті повітряних і ракетних ударів вранці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти