Ukrainian Creative Stories 2024: 1+1 media стала медіапартнером рекламного фестивалю в Києві

15 травня 2024, 13:18оновлено 12 червня, 18:00
155
Цьогоріч 1+1 media, а також телеканал ТЕТ, стали головними медіапартнерами рекламного фестивалю Ukrainian Creative Stories 2024, що відбудеться в Києві 30-31 травня.
1+1 media

Ukrainian Creative Stories (UCS) — це платформа, що об'єднує чотири професійні рекламні фестивалі Ukrainian Creative Awards 2024 (Київський Міжнародний Фестиваль Реклами, ADC*UA Awards, Ukrainian Design: The Very Best Of та MIXX Awards Ukraine), а також включає різноманітні семінари, майстеркласи, панельні дискусії, творчі зустрічі та інші події.

"Важливо обмінюватися досвідом, розповідати про креативні індустрії та розвиватися, попри все. Тому вдячні організаторам, що UCS цьогоріч збирає під своїм потужним брендом сотні фахівців і експертів. Впевнені, що адженда заходу буде насичена та корисна для всіх учасників", — прокоментувала керівниця корпоративних комунікацій 1+1 media Яна Ляхович.

Зазначимо, що в денній програмі заплановані семінари від провідних фахівців рекламно-комунікаційного ринку України, серед яких будуть і спікери 1+1 media. В межах семінарської програми розглянуть практичні кейси, актуальні питання та виклики сучасного рекламного ринку: дієві комунікації під час війни, експерименти з ШІ, успішний інфлюенс маркетинг, креативність для росту бізнесу та для створення змін і позитивного впливу на світ й багато іншого.

відео дня

Загальна кількість зареєстрованих робіт на фестивалях Ukrainian Creative Awards у 2024 році склала 1 754 роботи від 187 учасників. Суддівство робіт уже розпочалось, імена переможців будуть анонсовані в кінці травня.

Вечірня програма включає церемонії нагородження та неформальне спілкування з переможцями та учасниками фестивалів. Зокрема, 30 травня відбудуться церемонії нагородження переможців ADC*UA Awards 2024 та Ukrainian Design: The Very Best Of 2024, а 31 травня — церемонія нагородження переможців Київського Міжнародного Фестивалю Реклами 2024.

"Цьогорічна концепція UCS 2024 — в емоціях. Адже реакції створюють емоції, а емоції — створюють історії. Ми раді традиційно зустрітися та провести разом два дні, насичених креативом, кейсами та нашою улюбленою рекламою", — прокоментував Максим Лазебник, керівник проєкту UCS.

З 13 травня участь у заходах 30-31 травня платна за попередньою реєстрацією, для цього необхідно заповнити гугл-форму за посиланням. Загальний дедлайн заповнення гугл-форми — 28 травня.

Партнер Ukrainian Creative Stories 2024 — AB InBev Efes Ukraine.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти