"Терор цивільних міст під оплески Z-пропаганди": Подоляк про ракетні атаки РФ

27 листопада 2022, 21:18
Ракетний удар Росії по Україні, це просто фашизм 21 століття, сказав Михайло Подоляк.
російська ракета, подоляк
Російська ракета / УНІАН, Офіс президента

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що удари російських військ по об'єктах української енергетики не впливають на ситуацію на фронті.

"Російські атаки по об'єктах енергетики - це не тільки про відключення світла. Це перервані операції, скасований діаліз, вимкнені апарати ШВЛ, не приїхала швидка. Чи впливає це на ситуацію на фронті? Ні",- написав Подоляк в Twitter.

Він зазначив, що Росія продовжує терор цивільного населення.

"Просто фашизм 21 століття - терор цивільних міст під схвальні оплески Z-пропаганди", - зазначив він.

Війна Росії проти України

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак раніше зробив заяву про те, що Україна може взяти участь у переговорах з Росією. Однак діалог має базуватися на територіальній цілісності Української держави в рамках кордонів на 1991 рік. Для цього Москва повинна вивести свої війська з усіх українських територій.

Рупор Кремля Дмитро Пєсков заявив, що Росія, мовляв, більше не збирається скидати владу в Україні. За його словами, мовляв, "спецоперація" таких цілей нібито "не переслідує".

Глава Пентагони Ллойд Остін попередив, що якщо війна РФ проти України затягнеться, а ЗСУ продовжать здобувати перемоги на полі бою, Путін може знову погрожувати Києву застосуванням ядерної зброї. На думку Остіна, якщо Москву не зупинити, інші світові автократи будуть намагатися дістати ядерні озброєння.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти