Світло вимикатимуть увесь день: якими будуть графіки 2 вересня

1 вересня 2024, 18:56оновлено 2 вересня, 18:48
911
В Україні 2 вересня вимикатимуть світло для 1 і 2 черг одночасно.
Світло вимикатимуть увесь день: якими будуть графіки 2 вересня
Графіки відключення світла на 2 вересня / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, УНІАН

В Україні в понеділок, 2 вересня, протягом усієї доби діятимуть графіки відключення світла. Про це повідомляє Укренерго.

У період з 00:00 до 16:00 вимикатимуть світло для однієї черги. У період із 16:00 до 24:00 графіки вимкнення діятимуть для двох черг одночасно.

"Увага!" В обсягах застосування обмежень можливі зміни. Слідкуйте за повідомленнями "Укренерго" та вашого обленерго. Живлення об'єктів критичної інфраструктури не обмежується", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Що відомо про "Укренерго"?

ПрАТ "Національна енергетична компанія "Укренерго" - оператор системи передачі України зі статусом члена спостерігача ENTSO-E, з функціями оперативно-технологічного управління Об'єднаною енергосистемою України (ОЕС). Компанія займається передачею електроенергії магістральними електромережами від генерації до розподільчих мереж на ринку електричної енергії України, передає Вікіпедія.

Світло вимикатимуть увесь день: якими будуть графіки 2 вересня
Що означають черги відключення електроенергії / Інфографіка: Главред

Вимкнення світла в Україні - останні новини

Раніше глава "Укренерго" зробив важливий прогноз і сказав, чи будуть блекаути взимку. Наразі складно прогнозувати, скільки годин зі світлом українці матимуть взимку - все залежатиме від обсягів імпорту електроенергії та погоди, зазначив він.

Також повідомлялося, що українцям дали прогноз, як відключатимуть світло восени та взимку. Ситуація з енергетикою в Україні ще сильніше погіршилася після останніх обстрілів з боку країни-агресора Росії, розповів експерт Андріан Прокіп.

Нагадаємо, експерт зізналася, як обстріли ГЕС і ТЕС "вдарять" по енергетиці. Україні не вистачає балансуючих потужностей, які забезпечують стабільність енергосистеми, після російських обстрілів, зазначила Ольга Кошарна.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти