Сучасні методи лікування катаракти в медичному центрі "Новий Зір"

29 лютого 2024, 19:00оновлено 11 березня, 11:20
1566
Сучасні методи лікування катаракти в медичному центрі

На сьогоднішній день, немає доведених ліків, які можуть медикаментозно вилікувати катаракту. Тому, єдиним ефективним методом позбавлення небезпечного захворювання є хірургічне втручання. Під час цієї процедури хірурги видаляють помутнілий кришталик та замінюють його штучною лінзою.

Як проходить операція з видалення катаракти

Ефективна та надійна методика позбавлення катаракти виконується за допомогою факоемульсифікації – технології дроблення помутнілого кришталика з використанням ультразвуку.

відео дня

Операція триває 10-15 хвилин. Під час операції, хірург замінює помутнілий кришталик на нову інтраокулярну лінзу.

До речі, саме лікарю медичного центру "Новий Зір" Андрію Володимировичу Коваленко належить Всеукраїнський рекорд по часу виконання операції - 1 хвилина 56 секунд.

Процедура з видалення катаракти надійна та безпечна. Виконується амбулаторно, не потребує госпіталізації і не впливає на звичний спосіб життя. Людина може повернутися додому всього за кілька годин після операції.

Фемтосекундний лазер відкриває нову еру в катарактальній хірургії

Використання фемтосекундного лазера під час операції забезпечує феноменальну точність всіх маніпуляціях та дозволяє враховати індивідуальні особливості ока кожного пацієнта. Це надзвичайно важливо при лікуванні складних випадків захворювань рогівки та при імплантації мультифокальних інтраокулярних лінз.

Фемтотехнології в лікуванні катаракти вже багато років активно використовуються в країнах Європи та США.

Які ще переваги використання фемто?! Надзвичайно важливо те, що мікронна точність лазерного проміню сприяє швидкому загоєнню та скорочує відновний період після операції.

Результати після лікування катаракти

Після видалення катаракти людина може повертатися до звичних справ вже через 3-4 дні, включаючи водіння авто. Через 2 тижні знімаються всі обмеження, можна плавати в басейні або відкритих водоймах, працювати на дачній ділянці та займатися активними видами спорту.

Окрім того, лікування катаракти відкриває широкі можливості для покращення зору та підвищення якості життя людини. Після видалення катаракти зір значно поліпшується. Вже через декілька днів після операції можна підбирати нові окуляри для читання або для далі, звісно якщо це потрібно.

Адже, сучасні інтраокулярні лінзи, які встановлюють під час операції, не лише замінюють каламутний кришталик, але також вирішують проблеми пресбіопії (вікової далекозорості), короткозорості або астигматизму, якщо такі існували раніше.

Чому краще обирати медичні центри "Новий Зір" для операції з видалення катаракти?

У медичних центрах "Новий Зір" видалення катаракти відповідає найвищим стандартам. Лікарі клініки одними з перших в Україні почали проводити операції з катаракти з використанням факоемульсифікації. Тому обираючи "Новий Зір", ви отримуєте гарантовану професійність та безпеку.

Однією з ключових переваг є можливість проведення операції з використанням передових лазерних фемтотехнологій, що забезпечують максимальну точність та ефективність процедури.

- Наші висококваліфіковані лікарі гарантують професійний підхід до кожного пацієнта.

- Ми використовуємо сучасне обладнання та новітні методики лікування для досягнення найкращих результатів.

Не відкладайте піклування про зір на потім! Запишіться на прийом на сайті novyizir.ua вже сьогодні, щоб уникнути негативних наслідків хвороби в майбутньому!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти