Смерть нардепа Полякова: ЗМІ з'ясували, які версії є у поліції

8 жовтня 2021, 09:49оновлено 8 жовтня 2021, 12:43
Антон Поляков або сам отруївся чимось, або його отруїли. Зараз копи з'ясовують, що народний обранець робив перед тим, як сів у таксі, та з ким він був.
Антон Поляков
Антон Поляков помер у таксі 8 жовтня/ Фото пресслужба Слуги народу / Facebook

О третій годині ночі в п'ятницю, 8 жовтня, помер Антон Поляков - народний депутат України. Він помер у таксі. Правоохоронці відпрацьовують дві версії смерті народного обранця.

Як пише видання Страна з посиланням на джерела в Міністерстві внутрішніх справ, Полякова могли отруїти, або він сам чимось отруївся.

"Версій дві. Або він сам отруївся чимось, або його отруїли. Зараз знайдемо, де він був і що робив перед посадкою в таксі, і багато буде зрозуміло", - сказав співрозмовник видання.

відео дня

У МВС кажуть, що збоїв у системі відеоспостереження Smart City цієї ночі не було, архів зберігся. Зараз правоохоронці його переглядають, щоби встановити, де був Поляков до смерті та з ким.

Як повідомляв Главред, в ніч на п'ятницю, 8 жовтня, помер народний депутат Антон Поляков. Чоловік їхав в таксі, дорогою йому стало зле. Його намагалися реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Таксист, який віз нардепа, розкрив подробиці смерті Полякова. За його словами, нардеп "явно був п'яний", в автівці він блював.

Таксист порушив правила дорожнього руху, його зупинила поліція. Нардеп, який сидів на задньому сидінні, вже був без свідомості. Викликали швидку допомогу, але медики не змогли його реанімувати.

Тіло Полякова доставили в другий морг м. Києва. Причину смерті нардепа має встановити судово-медична експертиза.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти