Ситуація на західному кордоні залишається стабільною - ДПСУ

24 лютого 2022, 16:00
Обмежень щодо виїзду громадян України за кордон, за винятком визначених законодавством випадків, поки немає.
Ситуація на західному кордоні залишається стабільною - ДПСУ

Ситуація в пунктах пропуску на західному кордоні залишається стабільною, спостерігається збільшення інтенсивності руху через пункти пропуску, повідомляють в ДПСУ.

За інформацією Служби. пропуск осіб і транспортних засобів здійснюється встановленим порядком, згідно з чинним законодавством.

Обмежень щодо виїзду громадян України за кордон, за винятком визначених законодавством випадків, поки немає. Пропускні операції проводяться ритмічно.

відео дня

Також зазначається, що конфліктних ситуацій не виникало, крім технічних затримок у роботі баз даних ДПСУ, митниці, а також на суміжній стороні.

Відзначається пожвавлення руху на виїзд з України в пунктах пропуску "Грушів", "Рава-Руська", "Краковець", "Шегині", "Смольниця" на кордоні з Польщею, де знаходяться від 80 до 230 легковиків.

На кордоні зі Словаччиною близько двох автомобільних пунктів пропуску знаходяться приблизно по 70-80 автомобілів.

Перетин кордону в Угорщину в п'яти пунктах пропуску в даний час очікують майже 300 автомобілів.

Виїзд до Румунії, у трьох пунктах пропуску, очікують своєї черги понад 350 легкових авто.

Нагадаємо, Олексій Арестович сказав, що найнебезпечніші напрямки вторгнення Росії з боку Криму, Білорусі, Чернігова та Харкова.

Президент РФ Володимир Путін заявив у ніч на четвер, 24 лютого, що прийняв рішення про проведенні "спеціальної військової операції" у зв'язку з ситуацією на Донбасі.

Верховна Рада проголосувала за введення на всій території України воєнний стан. За відповідне рішення віддали голоси 300 нардепів. До такого рішення вдалися через вторгнення Росії на територію України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти