Наїхав на каченят і не реагував на сигнали: у Києві водій на смерть переїхав двох пташенят

11 червня 2021, 17:33оновлено 12 червня 2021, 18:14
Журналісти шукають водія, який не реагував на сигнали і переїхав каченят.
Каченя
Каченята / Pixabay

У Києві водій на автомобілі Mercedes переїхав виводок каченят, які переходили дорогу. Двоє маленьких пташенят загинули. Діячеві, який сидів за кермом транспортного засобу, сигналили, проте він жодним чином не реагував. Подія трапилася в п'ятницю, 11 червня.

Як повідомляє dtp.kiev.ua у соціальній мережі Facebook, водій, що знаходився за кермом автомобіля Mercedes, спеціально переїхав виводок каченят, які перебігали проїжджу частину. Причому йому сигналили, щоб пропустив птахів, проте водій поїхав далі.

Журналісти з'ясували, що на автомобілі Mercedes номери від марки транспортного засобу Lexus. Наразі з'ясовується, кому насправді належить машина, і хто конкретно був за кермом в цей момент.

відео дня

"Друзі, сьогодні у Києві сталася жахлива НП на дорозі: водій Мерседес з номерами від Лексуса №Аа9669сс спеціально, незважаючи на сигнали, розчавив на дорозі каченят. Ми будемо вам дуже вдячні за інформацію щодо цього інциденту, збираємо відомості для надання психологічної допомоги водієві", - підкреслюється в повідомленні.

Нагадаємо, у травні на вулиці Набережно-Рибальській у Києві водії вирішили призупинити рух транспорту, щоб дозволити качці з каченятами перейти проїжджу частину і дістатися до Дніпра. Чоловік і жінка подали сигнал іншим учасникам дорожнього руху, зупинилися, і супроводили качку з каченятами, щоб вони змогли безпечно дістатися до місця свого призначення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти