У Києві мила качечка з каченятами перекрила рух транспорту

12 травня 2021, 23:55
Чоловік і жінка подали сигнал водіям, зупинилися і провели качку з каченятами на інший бік дороги, до спуску до річки Дніпро.
У Києві мила качечка з каченятами перекрила рух транспорту
Качку з каченятами переводять через дорогу / Скріншот відео dtp.kiev.ua

Столичні водії призупинили рух для того, щоб допомогти качечці із каченятками перейти через дорогу та дістатися до річки Дніпро, повідомляє Telegram-канал dtp.kiev.ua.

Така ситуація трапилася на вулиці Набережно-Рибальській. Чоловік і жінка подали сигнал водіям, зупинилися і провели качку з каченятами на інший бік дороги, до спуску до річки Дніпро. Після водії повернулися до машини та рух відновився.

Новини Києва-про що раніше писав Главред:

  • Сьогодні у столиці співробітники Нацполіції затримали чоловіка, який поранив ножем двох осіб. Перехожі зробили власнику собаки зауваження щодо вигулу її без повідка і намордника, на що він почав нецензурно висловлюватися і кинувся з ножем на чоловіка і жінку.
  • Сьогодні у столиці на переході на станції метро Лісова у жінки почалися пологи. Перейми почали допомагати співробітники метрополітену, Нацполіції, а також пасажири.
  • Сутички почалися прямо в переході, який веде до станції Лісова. За попередньою інформацією, жінка народила ще до приїзду швидкої. Медиків чекали вісім хвилин. На світ з'явився хлопчик. А його мама мешканка Броварів. Її відразу ж відвезли до броворської лікарні.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти