СБУ починає пошуки диверсантів в українських містах

25 лютого 2022, 20:41
Громадян просять носити при собі паспорти для підтвердження особи.
СБУ починає пошуки диверсантів в українських містах
Вадим Денисенко / Скріншот

СБУ починає перевірки в містах України щодо виявлення диверсійних груп. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

"У багатьох містах України з'являються диверсанти. Тому нагадую всім - не забувайте носити з собою паспорти, ставитися з розумінням до перевірок паспортів і допомагати силовикам виявляти незрозумілих, з неукраїнськими особами і російським акцентом людей, які неочікуванно з'являються на територіях", - повідомив Денисенко, коментуючи інформацію про виявлення і знешкодження кількох диверсійних груп в Києві.

Раніше Главред писав, що вдень 25 лютого Міноборони повідомляло, що на столичній Оболоні знаходиться ворожа ДРГ на бронетехніці і просила киян повідомляти про пересування техніки окупанта, а також не залишати свої житла.

Як з'ясувалося пізніше, диверсанти, танк яких переїхав легковий автомобіль на зустрічній смузі з цивільним всередині, були ліквідовані Збройними силами України.

"Диверсанти, які заїхали на раніше захоплених машинах ЗСУ і переодягнені у форму українських військових, розстріляні і знешкоджені", - написав у Facebook радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

читайте такожОдягнені у форму ЗСУ диверсанти на Оболоні в Києві знешкоджені, катається одна одиниця бронетехніки

Російські диверсанти в містах України - що відомо:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти