Росія може захопити весь південь України: експерт розповів, навіщо Кремлю нова війна

6 липня 2020, 20:19
У анексованому Криму проблеми у місцевої промисловості і російського ВПК.
гори Криму
Росія зіткнулася з проблемами у аннексованому Криму / УНІАН

Росія може піти на окупацію не тільки Херсонської області, а й усіх південних регіонів України. У захопленому Криму великі проблеми з водою, які не можуть вирішити росіяни.

Про це заявив колишній представник президента України в АР Крим Борис Бабін у коментарі 24 каналу.

За його словами, сценарій можливого нападу росіян не тільки на Херсон, але й на інші південні області країни, вже озвучувався західними експертами. Цими думками нехтувати не варто.

відео дня

"Вони також говорили, що може бути не тільки Херсонщина, але й весь Південь України, починаючи від Зміїного і закінчуючи Маріуполем. Не можу заперечувати думку таких спеціалістів. Я думаю, їх побоювання треба взяти до уваги", - сказав Бабін.читайте такожЖурналіст розповів, що буде з Кримом і Донбасом після обнулення термінів Путіна

Крім того, політик додав, що Росія не може вирішити проблему з водою в Криму, внаслідок чого окупанти стикаються з проблемою обслуговування власного військового комплексу і кримської промисловості, які не можуть оптимально функціонувати без постачань води.

"Ми впадаємо в певний сухий період, вже другий рік поспіль у Криму посуха, тому для них це питання актуальне і кричуще", - підкреслив Бабін.читайте такожОднокурсник Путіна назвав можливі терміни повернення Криму і Донбасу в Україну

Раніше колишній командувач армією США у Європі Бен Ходжес заявив, що Росія може напасти на Херсонську область з метою захоплення дамби.

Тим часом з цього питання висловився і прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти