Різко посиніла і перенесла клінічну смерть: під Рівним раптово померла однорічна дівчинка

31 серпня 2021, 16:04
Протягом дня рідні намагалися самотужки збити лихоманку.
лікарня
Медики не змогли врятувати дівчинку / pixabay

У реанімації лікарні в Рівненській області померла дівчинка, яку напередодні врятували медики після зупинки серця.

Як повідомляє пресслужба Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги, дівчинці, який був всього 1 рік, померла вранці в реанімації.

"За нашою інформацією, дитина померла вранці в медичному закладі. Висловлюємо щирі співчуття родині", - йдеться в повідомленні медзакладу.

Напередодні, 30 серпня, приблизно о 21:01 мати дівчинки звернулася до лікарів за допомогою. Жінка розповіла, що її дочка посиніла, а температура тіла піднялася до 39°C.

"Протягом дня рідні намагалися самостійно збити лихоманку, але о 20:55 у дитини зупинилася серцева діяльність, вона була в стані клінічної смерті. На виклик приїхали медики швидкої, які півтори години реанімували малюка і повернули дівчинку до життя", - йдеться в повідомленні.

Після цього дитину госпіталізували в реанімаційне відділення Дубенської міської лікарні, але, на жаль, вранці дитина померла.

Медики повідомили, що сім'я дитини - благополучна. Дівчинка була доглянутою і відповідала фізичному розвитку відповідно до її віку.

Що стало причиною смерті дівчинки - поки не відомо.

читайте такожСтало погано під час виступу: у таборі під Херсоном померла ще одна дитина

Як раніше повідомляв Главред, 8 серпня, в Дніпрі у великому басейні в аквапарку Happy Day в житловому масиві Перемога потонув 9-річний хлопчик.

Як виявилося, хлопчик не вмів плавати і кілька разів намагався стрибнути в басейн, але його не пускали. Коли дитина залишилася одна - пірнув у водойму вниз головою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти