Роздягали і закопували в крижану землю: окупанти-кати тиждень знущалися над українцем

30 серпня 2022, 13:27
502
Особи трьох російських солдатів вдалося встановити правоохоронцям.
Окупант
Окупанти-кати тиждень знущалися над українцем / офіс Гепрокурора, УНІАН

Російські військові знущалися над жителем Київщини. Окупанти роздягали і закопували жителя Макарівської громади в холодну землю.

У Telegram-каналі Офісу генерального прокурора повідомили, що правоохоронцями встановлено ще трьох військовослужбовців Збройних сил Росії, які знущалися над мирними жителями на окупованій ними Київщині.

За даними слідства, військові армії-агресора в березні 2022 року, перебуваючи в тимчасово окупованому селі Гавронщина Макарівської ОТГ Бучанського району Київської області, жорстоко поводилися з цивільною особою.

відео дня

"Протягом тижня вони знущалися над місцевим жителем - били, погрожували вогнепальною зброєю, зв'язували руки і ноги мотузкою. Окупанти роздягали чоловіка, закопували в холодний грунт, не надавали воду, їжу та одяг", - йдеться в повідомленні.

Так, зазначили в прокуратурі, їм повідомлено про підозру в порушенні законів і звичаїв війни (ч.1 ст. 28, ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Раніше повідомлялося, що журналісти-розслідувачі змогли встановити особу російського окупанта, який відрізав геніталії ще живому полоненому українцю, а потім жорстоко вбив його. Катом виявився 29 – річний уродженець Російської республіки Тува-Очур-Суге Монгуш з батальйону "Ахмат".

Нагадаємо, російські окупанти планують у вересні поточного року влаштувати показовий самосуд над полоненими українськими військовими в захопленому Маріуполі Донецької області. На сцені Маріупольської камерної філармонії ведеться монтаж тюремних кліток з арматури діаметром 20 мм.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти