Путін на зустрічі з Макроном погрожував Україні і НАТО ядерними бомбами

8 лютого 2022, 11:55
Якщо Україна опиниться в НАТО, то тоді європейські країни автоматично будуть залучені у військовий конфлікт з Росією, вважає президент РФ.
Макрон, Путін
Володимир Путін і Еммануель Макрон, / Reuters

Президент Росії Володимир Путін заявив, що у разі вступу України в НАТО і повернення Криму військовим шляхом європейські країни автоматично будуть залучені у військовий конфлікт з Росією. Про це стало відомо під час пресконференція після переговорів президентів Росії і Франції Еммануеля Макрона.

"Якщо Україна буде в НАТО і військовим шляхом буде повертати собі Крим, європейські країни автоматично будуть залучені у військовий конфлікт з Росією. Звичайно, потенціал об'єднаної організації НАТО і Росії непорівнянний. Ми це розуміємо, але ми також розуміємо і те, що Росія є однією з провідних ядерних держав. А за деякими компонентами сучасності навіть багатьох випереджає. Переможців не буде. І ви (французи – Главред) опинитеся втягнутими в цей конфлікт крім своєї волі", - сказав Путін.

читайте такожПідсумки переговорів Макрона з Путіним: обговорили Мінськ, НАТО і "політпритулок для Порошенка"

відео дня

Нагадаємо, раніше авторитетне британське видання The Financial Times з посиланням на французьких офіційних осіб повідомило, що президенти Франції і Росії Еммануель Макрон і Володимир Путін уклали угоду щодо зниження напруженості ситуації навколо України.

І Кремль нібито чекає схвалення цих Умов від Вашингтона.

Причому Володимир Путін, за даними журналістів FT, погодився вивести з Білорусі до 30 тисяч російських військових, які брали участь у навчаннях під назвою Союзна рішучість-2022.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти