"Приперлися, бл*дь,*бануті": фанатка Басти брудно облаяла його супротивників

27 червня 2021, 09:40
Фанатка дуже сильно матюкалася і говорила, що Басті не можна забороняти виступати в Україні, оскільки "війна все одно б почалася - і без нього".
122
Фанатка-матерщинница Басти (в центрі) / скріншот з відео

Скандальний російський репер Баста (справжнє ім'я – Василь Вакуленко) в Києві дав концерт, незважаючи на велику акцію протесту під входом в київський клуб Stereo Plaza, в якому проходив захід. Причому фанати виконавця активно і з матірщиною пересварилися з активістами.

На опублікованому відео дівчина дуже сильно матюкається і каже, що Басті не можна забороняти виступати в Україні, так як "війна була б і без нього".

"Ідіть на концерт, чому ви приперлися, бл*дь, стоять вони, плакати дістали, бл*дь, Е*ануті,– випалила дівчина", ‒ голосно кричала вона.

відео дня

Протест відбувся на проспекті Лобановського ‒ прямо біля клубу Stereo Plaza. Активісти тримали в руках плакати "Баста підтримав окупацію Криму"," Баста фінансує російську армію", вони скандували:" підтримуєш Басту – підтримуєш війну "і" ганьба!".

читайте також"Бидло не дає відпочити": Київська студентка через Басти посварила українців

Нагадаємо, раніше ще у вересні 2017 року СБУ повідомила реперу Басті про заборону в'їзду на територію України протягом трьох років.

У вересні 2020 року Басту прибрали з "чорного списку", дозволивши приїжджати в Україну.

У Мінкульті пояснили, що вносять артистів до "чорного списку" за поданням СБУ. Однак у разі Басти такого подання вони не отримували.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти