"Поставив себе в один ряд із Гітлером": експерт розніс скандальне інтерв'ю Путіна

9 лютого 2024, 19:53
Таке інтерв'ю "продати американській публіці навряд чи вдасться", вважає Олександр Палій.
Палий
Олександр Палій прокоментував інтерв'ю Володимира Путіна / Колаж: Главред, Фото: УНІАН, скріншот

Диктатор Володимир Путін у розмові з американським журналістом Такером Карлсоном раптом почав вихваляти і виправдовувати Адольфа Гітлера, стверджуючи, що той був змушений напасти на Польщу, заявив політичний аналітик, історик Олександр Палій.

"Причому Путін сказав це двічі. І це фактично те ж саме, що він постійно говорить про себе та Україну - мовляв, він був змушений напасти на неї. Отже, Путін сам себе поставив в один ряд із Гітлером", - підкреслив він у колонці на Главреді.

Експерт зазначає, що на Заході ж Гітлер сприймається як абсолютне зло. Тому, коли Путін, розповідаючи про денацифікацію українців, починає вигороджувати Гітлера, це виглядає цілковитим абсурдом.

відео дня

"Таке інтерв'ю продати американській публіці навряд чи вдасться. Тим більше, не вдасться йому відбілити Путіна. Швидше, навпаки. З точки зору інтересів Москви, це інтерв'ю просто не повинно було з'являтися в такому вигляді, оскільки воно показує Путіна Заходу абсолютним неадекватом. У цій розмові він постав як людина, яка не просто бреше, а бреше з викрутасами", - вважає він.

Аналітик пише, що одна з найяскравіших сказаних Путіним дурниць полягала в тому, що батько Володимира Зеленського воював у Другу світову війну на фронті, хоча Олександр Зеленський народився 1947 року: "Цікаво, як він зумів повоювати, якщо війна почалася і закінчилася ще до його народження?".

"У відповідях Путіна була маса історичної брехні та невідповідностей. З одного боку, він розповідав, як Росія завзято допомагала Україні на прохання Богдана Хмельницького, а з іншого - як Росія і Польща поділили Україну по Дніпру. Це так виглядає допомога?", - додав Палій.

Раніше в ГУР рознесли нові марення Путіна щодо України. Інтерв'ю Володимира Путіна - це інформаційно-психологічна спецоперація, впевнений Андрій Юсов.

Нагадаємо, напередодні Путін дав інтерв'ю, в якому повторив заїжджені наративи російської пропаганди, включно з тими, що стосуються війни в Україні.

Він звинуватив Україну в небажанні вести переговори, заявив, що Росія "не досягла цілей" у війні проти України, а також що РФ була "змушена взяти Крим під свій захист" у 2014 році.

Раніше російський диктатор Путін заявив, що він нібито готовий до переговорів щодо війни в Україні і хоче таким чином домогтися "вирішення ситуації". Про це господар Кремля сказав в інтерв'ю скандальному американському журналісту Такеру Карлсону, якого в ЗМІ називають "американським Соловйовим".

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти