Порошенко з'їздив на Кіпр заради Дня народження цивільного чоловіка Лободи - ЗМІ

5 травня 2021, 14:02оновлено 5 травня 2021, 15:19
Колишній президент Петро Порошенко, як стверджують журналісти, взяв участь у великому святі на Кіпрі - в одному з елітних місцевих готелів.
Порошенко
Петро Порошенко / УНІАН

4 травня на Кіпрі в рамках вечірки з нагоди дня народження комерсанта Артура Гранца зібралося відразу кілька представників українського політикуму. Про це повідомляє портал Страна.

Журналісти стверджують, що нині Гранц є співвласником журналу Forbes Україна.

Вечірка Гранца пройшла в кіпрському готелі Anassa Hotel (Найдешевший номер в Травневі свята коштував від 500 євро за ніч). Територія готелю закрита з усіх боків. Під'їхати на автомобілі можна тільки за попереднім бронюванням готельного номера. Розташований готель в мальовничій бухті біля півострова Акамас і збудована в стилі традиційної кіпрської села.

Святкування проходило в концерт-холі готелю під відкритим небом, спокій гостей оберігали десяток охоронців, які приїхали разом з гостями.

Повідомляється, що в числі гостей були помічені Петро Порошенко та інші відомі політичні діячі. На вечірці була і українська поп-співачка Світлана Лобода. Як стверджують журналісти, посилаючись на оточення Гранца, вона є його цивільною дружиною.

За даними журналістів, в ці дні на Кіпрі був і давній соратник Петра Порошенка Ігор Кононенко. Він зустрічався з експрезидентом в іншому готелі Кіпру.

читайте такожУ мережі розповіли, куди Порошенко махнув на відпочинок на травневі свята

Петро Порошенко - про що раніше повідомлялося:

  • Колишній президент, народний депутат від європейської солідарності Петро Порошенко вирушив 3 травня відпочивати на Кіпр. Як повідомляли ЗМІ, нібито Порошенко збирався "вирішувати фінансові справи".
  • Раніше в мережі з'явилася інформація про те, що Порошенко проводить свою новорічну відпустку на Галапагоських островах (Еквадор).
  • Напередодні Нового року ексдепутат Кременчуцької міськради Дмитро Кавунник опублікував фото з літака, який прямував до Еквадору. У салоні лайнера він зустрів Порошенка.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти