Поки чоловік не випив: 7 лайфхаків з використання горілки в побуті

9 жовтня 2022, 12:39
Горілка може стати просто ідеальним помічником для вирішення ряду побутових проблем.
горілка
Як використовувати горілку в побуті / скріншот, pixabay.com

Звичайна горілка - справжня знахідка не тільки для господаря, але і для господині. Її можна досить ефективно використовувати не за призначенням в побуті.

Багато хто знає, що горілка добре знезаражує, для неї можна знайти і інші застосування.

Бритвені леза прослужать довше

Якщо опустити бритвені леза після використання в стакан з горілкою, вони прослужать довше, оскільки горілка продезінфікує їх і не дасть їм заіржавіти.

відео дня

За допомогою горілки можна з легкістю Очистити замазку швів у ванній кімнаті і душовій, бо вона добре знезаражує поверхні.

Скло буде блищати

Лінзи окулярів добре очищаються від плям і відбитків пальців тієї ж горілкою, яка і очищає, і вбиває бактерії на склі одночасно.

"Холодильник" з горілки

З "вогняної води" можна зробити багаторазові домашні холодильні елементи в домашніх умовах: наповнити міцні поліетиленові пакети горілкою і водою в співвідношенні 1:1 і можна використовувати в поїздках або як знеболююче від болю і синців при ударах.

Виганяємо мошок

Для виведення плодових мошок з кухні слід змішати 30 мл горілки, 3-4 краплі рідини для миття посуду і 400 мл води. Даною сумішшю потрібно протерти місця проживання даних комах.

Вб'є цвіль

Від цвілі у ванній може допомогти горілка змішана з водою. Потрібно змішати в пульверизаторі горілку з водою зі співвідношення 1:1. Потім розпорошити на уражені цвіллю ділянки і залишити приблизно на 10 хвилин вбиратися, потім промити водою.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти