Плани РФ щодо Херсона провалилися: військове командування окупантів втекло з міста – облрада

15 серпня 2022, 06:34
По Антонівському мосту після ударів ЗСУ тепер не можливо перейти навіть пішки.
Антоновский мост, взрыв
Військове командування окупантів втекло з Херсона – облрада/ скрін

Більшість військового командування російських окупантів виїхала з Херсона.

У загарбників не лишилося жодного маршруту, яким вони могли б безпечно доставляти зброю, техніку і продовольство з лівого на правий берег Дніпра у Херсонській області. Про це розповів заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський в ефірі телемарафону, пише BBC Україна.

"Я можу це підтвердити. Дійсно, сьогодні в орків не існує жодного логістичного маршруту безпечного і такого, який би задовольняв їхні військові потреби саме по забезпеченню військового угруповання, яке розташовано саме біля Херсона", – зазначив Соболевський.

відео дня

Усі головні дороги на окупованих територіях Херсонщини перебувають під вогневим контролем ЗСУ, каже заступник голови облради.

Це могло стати основною причиною, чому командування загарбників покинуло Херсон.

"Мабуть це й стало основною причиною того, що військове командування дійсно залишило Херсон. Більшість з них вже виїхали з Херсона, так, саме є про це відомості", – каже посадовець.

Також він прокоментував, у якому стані зараз перебуває Антонівський міст після ударів по ньому з боку Збройних сил України. За словами Соболевського, по мосту зараз не можливо перейти навіть пішки.

Заступник голови Херсонської облради зазначає, що усі плани росіян щодо Херсонської області провалилися, і тому загарбники зараз перебувають у дуже поганому моральному стані.

Раніше повідомлялося, що у ніч на неділю, 14 серпня, Збройні сили України завдали нового удару по Антонівському мосту в Херсонській області, який окупанти РФ використовували для перекидання військової техніки та особового складу. Удар був нанесений з метою вивести з ладу Антонівський міст і виключити його використання окупантами.

Нагадаємо, раніше депутат Херсонської облради Сергій Хлань зазначав, що на правому березі Херсон війська російських окупантів залишаються без належного підкріплення. За його словами, це є початком деокупації захопленої РФ Херсонської області.

Дивіться онлайн новини Херсона:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти