Перев'язали і знову в бій - окупанти використовують людей як "гарматне м'ясо"

6 березня 2022, 09:45
382
Відправляють у бій людей з легкими пораненнями під озброєним конвоєм.
спалена російська військова техніка РФ, російські танки, російський танк
Спалена російська військова техніка / Макс Левін

У Генеральному штабі Збройних сил України представили зведення на 11 день повномасштабного вторгнення РФ.

Відзначається, що крім деморалізації російських окупаційних військ почастішали випадки, коли поранених солдатів російської армії кидають у бій після надання медичної допомоги.

Підкреслюється, що Генштаб має інформацію про те, що в населеному пункті Брянка на Луганщині в центральній лікарні знаходиться близько 650 поранених поборників "русского миру". Більшість з них з попаснянського напрямку.

відео дня

"Всі вони переважно у важкому стані: множинні осколкові поранення, відірвані кінцівки ніг або рук і т.д. через відсутність в лікарні вільних місць, окупанти, які отримали незначні тілесні ушкодження (контузії, легкі поранення) навіть не приймаються до медичного закладу. Після надання першої медичної допомоги їх у супроводі збройного конвою з числа регулярних військ Збройних сил Росії переміщують на лінію бойового зіткнення для введення подальших бойових дій в якості "гарматного м'яса". Відомо, що особовий склад 6-го мотострілецького полку наляканий і деморалізований, шукає шляхи до дезертирства", - наголошується в повідомленні.

Також У Генштабі підкреслили, що втрати живої сили армії окупантів на одинадцятий день війни в Україні склали понад 11 тисяч осіб.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти